Romică Grec s-a dus lângă „Tata Jean”, să-i fie alături și acolo...

Numele Gloriei Bistrița a fost și va rămâne legat strâns de „tata” Jean Pădureanu, însă cel mai longeviv președinte al unui club de fotbal din România nu a fost singur pe baricade. Timp de mai bine de 30 de ani, alături de Pădureanu a fost un alt nume greu al Bistriței, Romică Grec, trecut în lumea celor drepți în această dimineață.

Romică Grec a jucat fotbal la Gloria în anii 70 și a fost printre jucătorii de bază la promovarea în Divizia B din 1975, alături de Gavrilaș, Petrovici, Butuza, Ferencz, Filipoi, Bucur, Doru Nicolae și alții, după cum precizează sportulbistritean.ro. După ce s-a lăsat de fotbal a intrat în staff-ul clubului bistrițean și a fost, vreme de peste 30 de ani, mâna dreaptă a președintelui Jean Pădureanu.

Alături de acesta a dus binele și greul unui club ce a reușit să intre în istoria fotbalului românesc, însă amândoi au fost învinși de boli. Romică Grec avea 64 de ani și a fost răpus de o tumoare la ficat.

 

Condoleanțe familiei!

Comentarii

Toni

12.10.2020 13:30

Motto:„Că tot ce eşti şi tot ce poţi,Părere-i tot dacă socoţi –De mori târziu ori mori curând,De mori sătul, ori mori flămând,Totuna e! Şi rând pe rândNe ducem toţi!”(George Coşbuc- Moartea lui Fulger)Ce-ar mai fi de spus? Dumnezeu să-l ierte si să-l odihnească in pace!

Balan Marius- Horea

13.10.2020 13:04

Un mare amic din frageda tinerete. Romica al nostru din vechea Hrube a Bistritei. Dumnezeu sa te odihneasca dragul meu prieten !

Adauga comentariu