Rochița mult visată vs. cetățeanul de dincolo de ghișeu! Cu ce se delectează funcționarele de la Casa de Pensii din Bistrița în timpul serviciului (VIDEO)

Deși au început să se vadă anumite schimbări în comportamentul funcționarilor, unele metehne stau lipite de degetele jucăușe alfate în căutarea ofertelor pe site-urile de specialitate.

La Casa de Pensii Bistrița lucrează o mulțime de femei cu atitudine și grijă față de aspectul propriu. Având în vedere că se (mai) lucrează în mod direct cu publicul, ținuta trebuie să fie una îngrijită și în pas cu cerințele modei, atât la serviciu cât și în societate.

Pentru asta este necesară o sondare minuțioasă a pieței, ofertele în materie de țoale fiind urmărite de reprezentantele sexului frumos, dacă nu de acasă, acolo unde sunt alte atribuții de familie, măcar de la locul de muncă!

Acum, dacă publicul ăla stă și el 5 minute în plus, două-trei click-uri acolo să nu se piardă oferta, nu-i un capăt de lume, că se rezolvă și problema clientului.

Funcționara respectivă a ținut clientul preț de câteva minute bune în fața ghișeului. A durat ceva timp până persoana care însoțea „clientul” să se sature de indolența funcționarei și să scoată telefonul pentru a filma activitatea intensă a acesteia pe site-urile de profil.

Totuși, bunul simț nu a murit, căci odată ce și-a dat seama că ar putea fi filmată, doamna/domnișoara de dincolo de geamul protector al ghișeului a deschis rapid aplicația specifică muncii sale și a rezolvat problema în mai puțin de două minute!

 

Adauga comentariu