Robert Sighiartău a fost văzut la Bistrița! Pe bune! Avem dovada...

Unul dintre cei mai scumpi la vedere dintre deputații județului a fost văzut la finalul săptămânii trecute în Bistrița, în mijlocul oamenilor, comunicând și zâmbind, fiind chiar extrem de uman! Este vorba de liberalul Robert Sighiartău, secretarul general al Partidului Național Liberal, personalitate atât de marcantă la nivel central încât a uitat efectiv de rolul de deputat al unui județ amărât și cu o groază de probleme.

Vizita junelui comautosportiv a fost datorată lui Ludovic Orban, președintele PNL, cel care aținut morțiș să facă încă o vizită de curtoazie bistrițenilor, după cea de la cumpăna dintre ani. Acum l-a adus și pe țânc cu el, să-și mai vadă copilul locurile natale, prietenii sau familia.

Întâlnirea lui Robert cu colegii de partid a fost una emoționantă, acesta chiar a zâmbit, a încercat și niște glumițe și chiar a dat mâna cu oamenii! Atât! Căci în conferința de presă nu a scos niciun cuvânt, a stat cuminte de-a stânga tatălui Orban, căci dreapta a fost ocupată de bugetarul Turc. De fapt, lângă Orban s-au mai alăturat, așa, ca pentru o poză de grup, consilierul local Sorin Hangan, Sami Coman și irefutabilul Stelică Dolha. Mai era puțin și aveam o cină de taină într-o conferință de presă (în care s-a vorbit... nimic).

În încheiere dorim să-i amintim tânărului patron de IFN/reprezentanțe auto/deputat/politician niște vorbe venite din partea celui care a fost omul de afaceri Ioan Sighiartău, vorbe ce au rămas ca regulă de aur lăsată moștenire către proprii copii:

La performanţă ajungi prin învăţare continuă, punere în practică, documentare atentă, atenţie la orice detaliu. Apoi dacă ai început într-un domeniu, performează acolo! Nu faci astăzi producţie de textile după care mâine te apuci de petrol, să spunem. Sau de politică?

 

Adauga comentariu