Rober Gira, micuțul năsăudean ce ne-a strâns laolaltă, a trecut cu bine peste prima operație în SUA! Acesta mai are însă nevoie de noi, căci emoțiile sunt încă prezente

O veste formidabilă vine de peste mări și țări, din SUA, acolo unde micuțul năsăudean ce ne-a strâns laolaltă într-o cauză mai mult decât nobilă, a trecut cu bine peste primul hop: operația la care a fost supus în cursul nopții trecute a reușit!

Citește și... Cum s-a strâns laolaltă o comunitate din Năsăud pentru a-l face pe un băiețel să zâmbească în continuare. Povestea lui Robert Gira, băiatul cu cel mai sincer zâmbet

Pe scurt, tânărul de numai 13 ani suferă de tetrapareză spastică și are nevoie de o serie de două interveniții chirugicale destul de pretențioase, în Statele Unite al Americii. Demersurile pentru strângerea sumei de 50.000 de dolari, necesară pentru intervențiile chirurgicale din SUA, au început cu ceva vreme în urmă, însă pandemia a frânat serios avântul cu care donatorii și-au exprimat intenția de a ajuta.

Cu toate acestea, oamenii de bine din Bistrița și județ s-au mobilizat, astfel că Robert a ajuns în SUA, iar după un scurt program de acomodare și pregătire, acesta a intrat în prima operație. Intervenția a avut loc în această noapte, aici fiind vorba de diferența de fus orar, și a decurs foarte bine.

Conform Alinei Ilea, cea care s-a ocupat de acest caz, Robert este bine și se odihnește:

„Bună dimineața! Vin cu vești bune, operația lui Robert a reușit, acum el doarme! Doamne, fii lăudat! Vă mulțumim pentru rugăciuni! O zi minunată vă doresc!”.

De asemenea, Alina ne readuce aminte și de faptul că Robert este doar la prima intervenție, urmând încă cel puțin una, iar rugăciunile și eforturile noastre trebuie să continue, căci Robert va avea de stat cel puțin încă o lună în SUA, acolo unde este prezentă și mama lui, iar aceasta înseamnă un efort financiar în plus pentru familie.

„Noi ne rugăm în continuare pentru el, pentru recuperarea lui și pentru urmatoarele operatii, el mai are nevoie în continuare de noi, de aceea rog cei care mai doresc să doneze lucrușoare pentru târgul de duminică o mai pot face”, a scris Alina Ilea pe facebook.

Ccei care vor, pot dona în continuare sume de bani în contul mamei:

Gira Cristina

Banca Raiffeisen

Cont RON – RO32RZBR0000060021668356

Cont EURO – RO97RZBR0000060019768605

Cont USD – RO62RZBR0000060021486911

COD SWIFT – RZBRROBU

 

Adauga comentariu