Revelionul PSD – un fel de „revelionul ospătarilor”: mai mulți decât suma protestatarilor bistrițeni într-un an, dar și cu „invitați” LIBERALI de seamă! (FOTO)

„Orice om” îi e dat să muncească, să se odihnească și să petreacă, căci a petrece înseamnă a socializa în primul rând, iar acesta este un obicei frumos și necesar într-o lume agitată și condusă de un spațiu virtual acaparator. Membrii și/sau simpatizanții PSD sunt și ei oameni și au acest drept, cel de a socializa/petrece, mai ales că ei știu să se organizeze...

Revelionul PSD, conform spuselor unei doamne din interior, este o tradiție frumoasă care se respectă și este organizat după petrecerea de Anul Nou – eveniment rezervat familiilor. Astfel, după ce au petrecut în familia de sânge, pesedeii au petrecut în „famiglia” politică, restaurantul fiind neîncăpător pentru cei care au în suflet cei trei trandafiri roșii.

„Munca de partid, la bine și la greu, te face să te simți ca si cum ai aparține încă unei familii, una uriașă. Este motivul pentru care, de mai bine de 15 ani, colegii din PSD BN sărbătorim Anul Nou de două ori: în 31 decembrie cu familia și/sau prietenii apropiati și în 4 ianuarie cu marea familie PSD- istă. Moment de mare bucurie pentru toți! Și anul acesta am fost peste 900. Maxim cât a permis capacitatea sălii” – a precizat Doina Pană – sufletul petrecerilor din sânul PSD BN, într-o postare pe pagina sa de facebook.

Adevăr grăit-a gura deputatului fost ministru, căci PSD BN este într-adevăr o famiglie mare, cu mult mai mare decât cea a protestatarilor bistrițeni care, adunați ca număr într-un an nu ajunge la 900, chiar dacă i-am aduna de mai multe ori (aceștia pot petrece liniștiți într-un fast-food). Cu această ocazie punem în vedere dezvoltatorilor imobiliari specializați în săli de nunți/botezuri/revelioane PSD să construiască o sală mai mare, pentru cel puțin 1.500 – 2.000 de persoane, să nu rămână „de căruță” alți petrecăreți la următorul „revelion”.

Printre petrecăreții deja afișați pe facebook s-au numărat Doina Pană, bineînțeles, Ioan Deneș și famiglia PSD de la Beclean, viceprimarul cu veleități de playboy media – Cristian Niculae, membrii de seamă a famigliilor deconcentratelor și din marea famiglie a primăriilor bistrițene, precum și alți invitați famigliarizați în cercuri PSD, cum ar fi LIBERALII Ioan Pavelea – primarul comunei Coșbuc, sau consilierul județean Monica Săsărman (ce să facă, dacă PNL nu organizează o chermeză, merg la alții).

Nu a lipsit nici marea famiglie a bugetaților de la Centrul Județean de Cultură, prestând „pro-bono” pentru buna dispoziție a petercăreților. Anuța Motofelea, Cristina Retegan și Mirela Petruș, fiind doar o parte „o parte” a ansamblului „Dor Românesc” prezent la evenimentul de la Restaurantul Giulia II.

Nume ca Radu Moldovan, Dani Suciu, Nicu Moldovan, Sandu Pugna sau Ovidiu Crețu, ori n-au fost prezenți, ori au fost discreți, deoarece încă nu au apărut în fotografiile de la marele eveniment, postate deja în spațiul public.

Bonus: două fotografii de la revelionul PSD 2017:

Tradiția continuă, ne revedem în 20-20!

Comentarii

Balan Marius- e...

06.01.2019 19:08

Fain, fain di tat ! Tineti-o asa pana in douazeci -douazeci. Asa sta bine socialistilor, cat mai multe mese organizate presarate cu clone LIBERALE. Bravo ba ! In rest un LA MULTI ANI tuturor participantilor. Da m-am zgait bine la poze sa vad nu este si vreun VERDE de la mine pe la vreo masa?

Adauga comentariu