Revelionul la Bistrița se face în 7 Pași cu Antonia fără Velea, dar cu... Ludovic Orban. Există și varianta Dan Negru, pentru cei cu televizoare 3D

Noaptea dintre ani pe meleagurile unde struțul din fibră domnește fără schiuri, dar cu pârtie, se anunță una incendiară. Pentru iubitorii genului. Focuri de artificii și multe petarde vor fi prezente pe Pietonalul bistrițean, undeva în capăt, de tot.

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și Primăria municipiului Bistrița, cu cele două centre culturale din dotare, organizează printr-o tradiție consumeristă o noapte parțial albă la poalele Bisericii Evanghelice, pe partea opusă căderilor de tencuială.

Capul de afiș al Revelionului în aer liber este soția lui Alex Velea, o știți, tipa aia faină din reclamele cu Bro: Antonia! Soțul Velea nu va concerta la Bistrița și nici la Beclean, Năsăud sau Spermezeu, în aporpiere, ci tocmai în capătul opus al țării, la Galați.

În deschiderea vedetei cu multiple veleități artistice vor cânta bistrițenii de la 7 Pași și Alexa Dragu, acompaniați de „Violonistul Diavolului”, așa cum a fost supranumit Mani Neumann, neamțul ex-Phoenix și Farfarello.

Tot la Bistrița și tot de Revelion va concerta și prim-solistul național al liberalilor, Ludovic Orban, de această dată într-un eveniment cu circuit închis, dedicat doar celor cu carnet de partid.

Pentru cei fără de petreceri sau chef de fleoaștăr, există o variantă televizată, de proporții naționale, cu Dan Negru în prim plan, în special pe tv-urile 3D. Cele smart cică n-ar suporta.

Indiferent unde vă veți afla, să vă simțiți bine! La mulți ani!

 

Adauga comentariu