Restaurantul PARC, sau ce a mai rămas din el, a fost cumpărat de către Gelu „EMI” Drăgan

În luna aprile a acestui an, stiridebistrita.ro vă prezenta un material legat de unul dintre cele mai jenante locuri urbane, lăsat în paragină, focar de infecție și pericol public: Restaurantul Parc. Între timp, locația a fost „purificată” de două ori, o dată printr-un incendiu care a distrus acoperișul, iar a doua oară, nu neapărat cronologic, prin cumpărarea acestuia de un dezvoltator imobiliar.

Citește și... 100 de lucruri jenante în Bistrița: azi, RESTAURANTUL PARC – abandonul civilizației și proprietatea privată, sau definiția termenilor „focar de infecție” și „pericol public”

Conform bistritabusiness.ro, edificiul in cauză, cunoscut de bistrițenii vechi ca „Liliacul”, ar fi fost achiziționat de cunoscutul om de afaceri Gelu Drăgan, patronul „Emi Centre”, cel care a „reușit” să reabiliteze fostele intreprinderi de stat FLP, „filatura”, situate pe pe Drumul Cetății.

Surse din domeniul imobiliar, apropiate de publicația citată, spun că Drăgan ar fi plătit cca. 200.000 de euro pentru cumpărarea fostului Restaurant Parc, imobile aflate pe terenul unul alt afacerist bistrițean, Ion Moldovan, patronul Hotelului Castel Dracula și al Hotelului Coroana de Aur.

Contactat telefonic de stiridebistrita.ro, Gelu Drăgan confirmă informația legată de achiziția imobilului respectiv, dar nu comentează suma de achiziție și nici viitoarea destinație.

 

 

Comentarii

vizitator

02.10.2019 16:40

Restaurantul PARC din Bistrita cunoscut sub numele de "BOMBARDIR" trebuie cu orice pret salvat de la distrugere, acesta fiind un loc de suflet din tineretea lui Radu Moldovan. Dupa cum singur a recunoscut presedintele CJ,  în anul 1989, imediat dupa terminarea stagiului militar de doi ani , a fost  pe rând chelner la cantina Liliacul din Bistriţa, iar apoi a lucrat ca şef de sală la restaurantele Parc (Bombardir) şi Flora.Vezi: https://www.puterea.ro/campaniile_puterea/campaniile-puterea-radu-moldovan-chelnerul-ajuns-baron-peste-bistrita-nasaud-77931.html

Radoi

05.10.2019 15:53

De ce nu s-a cumpărat de primărie sa se mărească capacitatea căminului de copii din vecinătate?o zonă extrem de frumoasă lângă parc.
De ce a trebuit să se construiască pe Nicolae Bălcescu in cea mai aglomerată zonă o grădiniță cu 5,4 milioane de lei, o grămadă de bani cu care construia un bloc cu 10 etaje.
Oare cat se mai poate fura, oare cât de prosti ne cred?

Adauga comentariu