Replica deputatului Daniel Suciu pentru Ludovic Orban în urma afirmațiilor făcute la Bistrița, în care președintele PNL îi numește pe unii dintre liderii PSD „cozi de topor”

Vineri seara, exact în momentul în care la Bistrița se desfășura festivalul Bistrița Folk, președintele PNL, Ludovic Orban, îl categorisea pe Daniel Suciu, deputat PSD de BN, ca fiind una dintre „cozile de topor” ale PSD, declarație de care stiridebistrita.ro a scris AICI.

Deputatul Daniel Suciu s-a simțit dator (și amuzat în același timp) să-i răspundă președintelui PNL prin intermediul facebook-ului, deși se putea adresa în mod direct persoanei respective (îi facem noi rost de numărul de telefon, dacă nu îl are).

„Recunosc...m-au amuzat declarațiile președintelui Ludovic Orban. Eu credeam că a venit la Bistrița Folk, dar probabil în lipsa mandolinei, a cântat fără. Deduc că este surprins cum de subsemnatul a ajuns lider de grup. Eu, în schimb, sunt chiar bucuros că a ajuns lider de partid. Că e perfect pentru această poziție ocupată odinioară de Brătieni. În schimb, îmi aduc aminte de o discuție cu domnia sa exact vizavi de primarul său favorit, dar zău că nu aș vrea să spun ce părere avea întâiul liberal despre primarul Traian Ogâgău. Că iar va scrâșni din dinți alt liberal bugetar, Ioan Turc. Prietenii știu de ce. În rest, îl mai așteptăm pe rapsodul Ludovic Orban prin județul nostru, că are ce vedea, deși sunt convins că nu va avea timp deoarece trebuie să-și păzească facțiunile din PNL BN să nu se încaiere prea tare. L-aș chema și pe străzile Sîngeorzului, dar mă gândesc că nu prea are curaj, având în vedere “imensa” cotă de popularitate de care se bucură alesul Traian Ogâgău” – a comentat deputatul bistrițean.

Lupta punctuală și concretă, constructivă și aducătoare de plus-valoare se regăsește atât în declarațiile unui lider de opoziție, unul care șmecheros susține că va câștiga toate alegerile în fața PSD-ului pe care-l va desființa, fără să spună sau să reiasă cumva din acțiunile partidului pe care-l dirijează cum se va ajunge la această minune, dar și în replica liderului de grup al PSD din Camera Deputaților, acolo unde „brother finger” (dejtu mijlociu) este simbol al luptei dintre partidul majoritar aflat la guvernare și opoziția pudibondă.

Referitor la acest gest făcut de colegul său de partid, Daniel Suciu ne-a declarat că „un gest regretabil rămâne regretabil, indiferent cine îl face”, fără postare pe facebook cu emoticoanele aferente...

Adauga comentariu