REMANIEREA PE SURSE: cine rămâne și cine pleacă din Guvernul Dăncilă! Ce se întâmplă cu bistrițeanul Ioan Deneș - ministrul insipid, inodor și incolor

Chiar dacă au întins-o ca pe-o gumă turbă, remanierea guvernamentală nu se mai amână! Liderul social-democraților și șeful Guvernului au hotărât ca luni, 19 noiembrie, în cardul ședinței de Cex să se întâmple minunea, având în vedere faptul că în nici o lună și jumătate România va prelua președinția UE.

Conform stiripesurse.ro, liderii PSD vor analiza luni raportul întocmit de Doina Pană & Co. în ceea ce privește activitatea fiecărui ministru din guvernul condus de Dăncilă, cu excepția portofoliilor deținute de ALDE, acestea fiind fixate și în afara dicuției de remaniere (Tăriceanu dixit!).

Astfel, cei vizați de reminere ar fi vicepremierul Paul Stănescu – persoană ce s-a alăturat grupării rebele din interiorul PSD, grupare condusă de Gabriela Firea, ministrul-dezastru al economiei – Dănuț Andrușca, ministrul transporturilor – Lucian Șova, ministrul-actor al culturii – George Ivașcu, cel al turismului – Bogdan Trif, precum și Ioana Bran – ministrul tineretului și sportului.

La capitolul „încă nu știm, mai vedem, mai cercetăm” sunt alte două nume cu posibilitate de remaniere, vicepremierul Viorel Ștefan și ministrul cu cea mai mare „vizibilitate” internă și externă, Tudorel Toader de la „justiție”.

Conform sursei citate, există și câteva nume „blocate” pe scaunul ministerial alături de Dăncilă. Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, Lia Olguța Vasilescu, ministrul Muncii, Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor Publice, Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, Petre Daea, ministrul Agriculturii, și Sorina Pintea, ministrul Sănătății.

Despre ministrul cu rădăcini prin clopul cu pană de păun... nimic! Nici de bine, nici de mamă... Ioan Deneș nu se regăsește, conform surselor respective, nici ca fiind printre „protejați”, nici la „incertitudini” și nici la „remaniabili”. Deneș rămâne ministrul insipid, inodor și incolor. L-au uitat din analize, de bistrițean își aduc aminte doar când fac prezența, în rest habar n-au că există...

Adauga comentariu