Reacția lui Ioan Zăgrean, propunerea PNL pentru funcția de vicepreședinte al CJ, după ce a aflat de înțelegerea dintre PSD și PMP

Consilierul județean Ioan Zăgrean, cel susținut de PNL pentru ocuparea uneia din funcțiile de vicepreședinte, s-a arătat dezamăgit de modul cum s-a rupt astăzi ”filmul” în Consiliul Județean în defavoarea liberalilor. Concret, cu 12 consilieri județeni, cu 3 mai mult decât în mandatul 2016-2020, PNL pierde una din cele două funcții de vicepreședinte și intră în opoziție la nivelul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

În acest context, Ioan Zăgrean l-a atacat virulent pe Ionuț Simionca, cel care, conform celor spuse de Zăgrean, a tot acuzat PSD și PNL că fac tot felul de blaturi: ”Uite cine vorbea de blaturi: tot hoții striga hoții!!! În sfârșit se vede foarte bine cum o mână spală pe altă și fără săpun și apă. Ăsta e PMP, cei care mă atacau pe mine și aruncau cuvinte grele: Așadar, cine e prietenul PSD, eu sau acest Ionuț Simionca, populist și mare blatist, cel care a negociat vânzarea cu un loc de vicepreședinte pentru Ciprian Kecskes-Simionca, nimeni altul decât cumnatul acestui fost parlamentar”, a erupt Zăgrean.

Reacția virulentă a liberalului Ioan Zăgrean vine ca o consecință a atacurilor succesive la adresa sa, Zăgrean fiind acuzat chiar el de ”blat” cu PSD și de faptul că pregătea o mare trădare în Consiliul Județean.

Q.E.D.- Quod erat demonstrandum, a conchis Ioan Zăgrean.

Adauga comentariu