RĂZBOI DESCHIS ÎNTRE STELIAN DOLHA ȘI UDMR: „Cereți-vă scuze etnicilor maghiari din județul Bistrița-Năsăud”

Candidatul Alianței PNL-USR-Plus la șefia CJ BN, Stelian Dolha mai deschide un front de luptă, inutil din punctul nostru de vedere, ultimele sale declarații tensionând relația și așa aproape inexitentă cu liderii UDMR și etnicii maghiari. În acest context, președintele Decsey Atilla vine cu replică la ultima postare a lui Stelian Dolha:


Am evitat să îl băgăm în seamă pe domnul Dolha așa, cum nici el nu a luat vreodată în considerare comunitatea maghiară din județ.
Însă, acesta a întrecut limita și ne-a transmis el ce vor și cum gândesc maghiarii din Bistrița-Năsăud.
Așadar, solicit acestui domn, care era apolitic acum câteva săptămâni, să își ceară scuze locuitorilor de etnie maghiară, pentru abordarea la adresa noastră.
De asemenea, dacă ați avea puțin respect pentru noi, dar și pentru orice deputat care ne vizitează județul, indiferent de culoarea politică, ar fi corect să îi scrieți/spuneți numele.
Alături de noi a fost deputatul Benedek Zacharie, iar noi ne bucurăm și îi mulțumim pentru susținere.
Cum să facem alianță sau să fim alături de un om ca dumneavoastră, care ne luați peste picior și nu înțelegeți contextul local. Alegerile locale, așa cum le spune și numele, se referă la situația locală, domnule fost apolitic, care doriți să vă reîntoarceți la Prefectura județului.
UDMR Organizația județeană Bistrița-Năsăud a ales să facă parte din Alianța pentru Bistrița-Năsăud, deoarece este nevoie să aibă și comunitatea maghiară o voce în Consiliul Județean, o voce care lipsește de 12 ani.
În același timp, noi vedem și realitatea. Vedem cine a dezvoltat județul și cine ține la oameni, indiferent de etnie, religie, culoare politică. Acest om este Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.
Noi vrem ca în acest județ să continue dezvoltarea și ne dorim să fim parte din echipa oamenilor pentru oameni. Așa gândește cineva care vrea să fie administratorul județului, a tuturor bistrițenilor. Din păcate, dumneavoastră nu aveți această capacitate, împrăștiați ură și dezbinare.
În județul nostru nu este cazul. Aici trăim în bună înțelegere, iar după 27 septembrie vrem să continuăm colaborarea și munca în echipă.
Vrem doar bună înțelegere, să fim alături de comunitățile noastre și să participăm la continuarea dezvoltării județului. Un loc unde nu se face distincția între maghiari și români, ci este locul unde suntem cu toții bistrițeni și muncim ÎMPREUNĂ!

Adauga comentariu