Raspuns tupeist al lui Nelu Oltean, dupa ce si-a bagat fiica cu pile la cabinetul europarlamentarului Daniel Buda

Fost baron PD-L, actualmente membru pasiv al PNL (la suprafață), Ioan Oltean s-a folosit de influența pe care încă o mai are asupra lui Daniel Buda pentru a-și angaja fiica în cadrul biroului europarlamentar al liberalului clujean.

Informația a fost vehiculată inițial pe stiridebistrita.ro ca o bârfă, dar care s-a dovedit a fi o realitate, conform anchetei Ziar de Cluj. Maria Oltean, absolventă a unei scumpe școli elvețiene de management hotelier, este acum o „boboacă” în biroul eurodeputatului liberal Daniel Buda, prezent pe listele PNL pentru încă un mandat European.

Contactat telefonic pentru a comenta această informație, prin care fiica sa ar fi primit o sinecură, Ioan Oltean ne-a declarat următoarele:

„Prefer să nu comentez și să vă las pe voi să comentați, că voi sunteți specialiști…”.

Comentarii

URSU PACALIT DE...

30.04.2019 19:01

OLTEANU ASTA PARCA TREBUIA SA FIE LA PUSCARIE DUPA CE A FURAT CU CRINUTA VREO 300 DE MILIOANE DE EURO. MAI ARE TUPEU SA STEA IN ORAS ACEST BARON CARE CAND ERA LA PUTERE II SANTAJA SI CEREA SPAGA DE LA FIRMELE CARE LUCRAU CU STATUL , ACUMA  VEZI DOAMNE FACE BLOCURI UNDER COVER  FARA AUTORIZATII  SI FARA SA RESPECTE LEGILE.

Adauga comentariu