Rareş Bogdan revine cu declarații la adresa lui Cîțu, PNL și a lui Klaus Iohannis: ”Dovedeşte lipsa totală, totală de înţelegere a fenomenului politic şi de patriotism”

Europarlamentarul Rareş Bogdan, prim-vicepreşedinte al PNL, revine cu declarații la Digi FM, după ce Florin Cîţu şi-a depus mandatul de premier desemnat. Acesta afirmă că este ”absolut inadmisibil să te joci, să faci jocuri politice”, că: ”Dovedeşte lipsa totală, totală de înţelegere a fenomenului politic şi de patriotism”, conform stiripesurse.ro.

Europarlamentul PNL Rareş Bogdan a avut, pe Facebook, o reacţie vehementă după ce Florin Cîţu şi-a depus mandatul de premier desemnat. Dar, după câteva zeci de minute și-a șters reacția.

Acum revine și susține că este ”Absolut inadmisibil să te joci, să faci jocuri politice. Dovedeşte lipsa totală, totală de înţelegere a fenomenului politic şi de patriotism”, a spus Rareş Bogdan, la Digi Fm.

El a precizat că este în drum spre Guvern, spre Ludovic Orban.

"Este inadmisibil, dacă ei vor să-şi bată joc de cariera lor, să-şi bată joc de ei, dar nu de o ţară şi nu de un partid. PNL nu merită să i se întâmple aşa ceva”, a mai spus Bogdan.

El a mai afirmat că ”ce face Florin Cîţu în momentul ăsta este o bătaie de joc la adresa PNL”.

Comentarii

cititor

13.03.2020 08:30

Da de ce nu te duci dumneata pe aceasta functie stimabile ?! Fi dumneata mai responsabil si mai patriot... ca nu te opreste nimeni ! De fapt noi nici nu pricepem ce cauti dumneata acolo, la acest partid ... Alegeti-l stimabililor pe domnul ex presedinte Basescu in functia de premier, ca dumnealui rezolva toate problemele pe care nici nu le pricepeti si sunteti niste incapabili sa le rezolvati ! 

Adauga comentariu