Rareș Bogdan dezminte fakenews-ul implicării președintelui Iohannis în scandalul din interiorul PNL: ”Ne-a cerut doar să ne vedem serios de guvernare”

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, dezminte zvonurile potrivit cărora Klaus Iohannis s-ar fi implicat în scandalul din PNL. Bogdan regretă în continuare că a folosit o expresie prea contondentă când a făcut referiri la Ludovic Orban, însă spune că nu-i pare rău de ceea ce a declarat. El spune că Iohannis a avut o singură rugăminte pentru reprezentanții PNL: „Reparați ce au făcut cei de la PSD. Ocupați-vă serios de guvernare! Guvernați bine România! Modernizați România!”

„Nu-mi pare rău absolut deloc de ce am zis. A fost o analiză. Dar vă spun ceva. Regret strict exprimarea. În frumoasa limba română există variante. A fost cea mai plastică formulă ca să exprim ce am avut de zis.

Dacă discutam de demisie puteam să zicem imediat după europarlamentare. Eu n-am vorbit de un om sau o situație care să mă privească în mod direct.

Spre deosebire de fostul președinte Traian Băsescu, președintele Iohannis nu procedează în acest fel (n. r.: referitor la intervenția președintelui în chestiunile interne din PNL). Chiar dacă foștii mei colegi din media cred asta, nu o face. Un singur lucru ne roagă președintele: reparați, reparați ce au făcut cei de la PSD. Ocupați-vă serios de guvernare! Guvernați bine România! Modernizați România!

Nu se pune problema să candidez (n.r.: la congresul PNL din toamnă). Nu e vorba de mine. Deja am obținut ceva: o transparentizare”, a spus Rareș Bogdan la Digi24.

Comentarii

Balan Marius- Horea

22.01.2021 10:07

Tot plastic va spun . Nu va prosteasca fomea ca am bagat voturi in curu vost !

Observator critic

22.01.2021 11:50

A ajuns Rares Bogdan sa-i puna " coarne " domnului presedinte... Bravo ! Cu un limbaj de balta si o gandire de musca " tzatze "... ti-ai demonstrat stimate " domn " ... capacitatea m'atale intelectuala si politica ! Du-te domnule si fa ziaristica si lasa politica ca nu-i de dumneata , basca iti mai sta capul si la sefia PNL-ului ... Io-te-te... !

Adauga comentariu