Radu Moldovan s-a externat și intră în izolare. Mai trebuie să treacă de un hop

Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, s-a externat azi din spital, acolounde a stat opt zile pe fondul infectării cu noul coronavirus. Acesta a trecut prim mai multe stări cauzate de SARS-COV-2, însă acum se simte mai bine:

După 8 zile de spitalizare, în care am trecut prin simptome variate ale #Covid_19, mă bucur să vă anunț că starea mea de sănătate s-a îmbunătățit și pot să merg acasă.

↪️ Însă, nu înainte de a mulțumi tuturor cadrelor medicale și personalului auxiliar de la #Spitalul_Județean_de_Urgență_Bistrița, specialiști desăvârșiți, oameni înzestrați cu bunătate, răbdare și pricepere, coordonați de Dr. Piti­caș Ana Maria, Dr. Ble­oca Lavi­nia Maria, Dr. Mure­șan Gabrie­la.
Vă admir pentru tot efortul și riscul la care vă expuneți zi de zi pentru a trata și a fi alături de toți bistrițenii care luptă cu inamicul invizibil.

⚠️ Virusul acesta se manifestă diferit la fiecare în parte, dar ține de noi toți să nu abandonăm lupta, să primeze sănătatea, să fim conștienți de riscuri.
🔴Tuturor celor ce trec prin această experiență neplăcută, le doresc multă sănătate, putere și încredere în cadrele medicale.
⚪️Celor ce au fost feriți de ea, continuați să fiți precauți și să respectați toate regulile impuse. Faceți acest lucru pentru dumneavoastră, de dragul celor apropiați, din respect și grijă pentru cei vulnerabili.

🟢Abia aștept să treacă și celelalte zile de izolare, să pot să mă întorc, alături de echipa mea, la muncă și să realizăm tot ceea ce ne-am propus.

📩De asemenea, mulțumesc celor ce mi-ați scris mesaje cu gânduri bune. Să știți că în astfel de momente, aceste gesturi contează enorm.

Multă sănătate, tuturor. Aveți grijă de voi și de cei dragi. Doamne ajută! -  a fost mesajul transmis de Moldovan prin intermediul rețelelor de socializare. Președintele CJ BN va fi retestat la sfârșitul perioadei de izolare, iar după două rezultate consecutive negative, acesta va putea să-și intre în drepturi la comanda insituției pe care acesta a câștigat-o pentru a treia oară.

Adauga comentariu