Radu Moldovan a apărut pe lista semnatarilor scrisorii anti-Dragnea!

Președintele Partidului Social Democrat Bistrița-Năsăud a apărut pe lista extinsă a semnatarilor scrisorii anti-Dragnea, alături de alte nume importante din conducerile filialelor județene, cum ar fi Nicolae Bădălău de la Giurgiu, Horia Nasra de la Cluj sau Marian Oprișan de la Vrancea.

Informația a apărut pe ebihoreanul.ro și se referă la updatare semnăturilor pe scrisoarea inițială anti-Dragnea semnată de Gabriela Firea, Paul Stănescu și Adrian Țuțuianu. Săptămâna trecută, liderii PSD din Transilvania s-au întâlnit în mare secret la Bistrița de unde au hotărât că vor susține actuala conducere, declarație făcută inițial de Gabriel Zetea de la Maramureș pe facebook. Conform sursei citate, inclusiv județul Maramureș este trecut pe lista celor indeciși.

Radu Moldovan nu a făcut nici o declarație din momentul vehiculării informației referitoare la scrisoarea de nemulțumire a unor lideri PSD și până acum, acesta fiind rezervat, tăcut și retras precum o Elveție politică internă. Este cunoscut faptul că președintele CJ BN și președintele PSD BN a mai „trădat” atunci când se afla în situații similare, pasul decisiv fiind făcut exact la timp, înainte de căderea efectivă a liderului pe care se presupunea că îl susține, vezi cazurile Adrian Năstase, Mircea Geoană și Victor Ponta.

Adauga comentariu