PSD –ul devine un ONG care are ca obiect de activitate cultul unui dictator, care îl depășește pe Stalin

,,Nici Stalin nu și-a umilit așa adevrsarii”.  Afirmația îi aparține lui Eugen Tomac, lider al PMP-ului, și a fost făcută în cadrul unei conferințe de presă la Bistrița.  

 

PSD=ONG?

Dar Tomac nu s-a oprit aici și a continuat atacul la adreasa social-democraților: ,,Partidul Social Democrat se îndreaptă cu pași mari spre un ONG, un ONG care are ca obiectiv promovarea unui mic dictator. Am văzut sâmbătă un  congres al unui partid care au scos din vocabular cuvântul democrație. Nici măcar Stalin nu-și umilea adversarii așa cum a făcut-o Dragnea în acest congres desfășurat sâmbătă, cel puțin în raport cu Bănicioiu și Andronescu

,,Măcar dictatorii comuniști încercau să mimeze opoziția!”

Referindu-se la Congresul PSD, Eugen Tomac a avut o revelație în ceea ce privește democrația din cadrul unei formațiuni politice și a aruncat anatema asupra social-democraților. ,,Nu le-a permis candidaților (n.r.- Bănicioiu și Andronescu) care i-au fost incomozi să-și prezinte punctual de vedere, ceea ce este extreme de grav. Nu ne-ar fi preocupat această situație dacă PSD nu era la guvernare, mai ales că tot ceea ce înseamnă mediocritate politică e promovat în PSD“.

 

Și zice că o spune cu simțul răspunderii

,,Spun că sunt la guvernare din mai 2012, dar asistăm la o politizare fără precedent a instituțiilor statului. Practic, la ora actuială, Liviu Dragnea controlează tot: CCR, TVR, Societatea Română de Radio și ...inclusiv CNA-ul. De aceea nu vedem anumite derapaje în audio-vizual” a declarat Tomac, care spune că are simțul răspunderii atunci când face astfel de declarații.

Nici ,,colegii”  liberali nu au scăpat de săgețile lui Tomac

Tomac spune că proiectul legislativ care viza reducerea număriului de parlamentari la 300 nu a fost votat în comisiile de specialitate de ,,colegii” de  la PNL. ,, Probabil că sindromul USL nu a dispărut încă.  Altă justificare nu avem în legătură cu abordarea PNL în legătură cu acest proiect. Nici m,ăcar când a venit vorba despre două turui de scrutin la alegerile locale cei de la PNL nu ne-au susținut. Liviu Dragnea, oricum, tergiversează acest proiect de lege.  La noi democrația este interpretată așa cum o aplică Dragnea în PSD. De fapt legea care vizează alegerea primarilor într-un singur tur a fost votată de PNL și PSD, în urma unui târg politic”.

Tomac a mai declarat că Dragnea controlează nu doar Guvernul, ci și Curtea de Conturi. Nu a scăpat, totși, prilejul de a-i ura la mulți ani șefului PMP Bistrița-Năsăud, deputatul Ionuț Simionca.

Comentarii

Balan Marius- e...

12.03.2018 12:56

Nu jigniti ONG-urile ! Si uite asa a murit PSd-ul, un partid care se dorea de stanga si de STAT. A aparut un fel de partid SRL cu actiuni la purtator, ca si cei de la TEL-DRUM si BELINA. PsDragnea este numele sau.Astfel simpatizantii si votantii de stanga  au fost mintiti si inselati. Sa nu uitam ca in jur de 100 de pesedisti sunt cei mai influenti si bogati si corupti oameni din Romania. Ei ne creoneaza viata si fac politici interne si externe. Ca si pe vremea comunistilor Liviu dragnea a fost reales, inainte de Congres. VAI DE CURU NOST !!!Baiu mare e altul. Dreapta este slaba si handicapata si se musca intre ei nepermis.Nu stiu ei care-i mai grozav si de fiecare data nu sunt capabili sa isi fixeze un candidat comun la alegeri. In felul acesta sunt partasi la insucces si intind covorul rosu din prostie si il ofera pesedistilor netezandu-le drumul  spre cucerirea tuturor posturilor. Treziti-va BRE !

Adauga comentariu