PSD și-a pierdut bastionul municipal după 12 ani! Votul politic și o mare piatră de moară, cauzele înfrângerii la Bistrița

ALEA IACTA EST! Social-democrații și-au recunoscut înfrângerea la nivelul municipiului Bistrița, acolo unde Cristian Niculae, candidatul Alianței pentru Bistrița, a pierdut cursa electorală în fața liberalului Ioan Turc.

„Vreau să-i felicit pe câștigători și le urez mult, mult succes în continuare. Noi o să fim în opoziție de mâine, iar de acolo o să-i reprezentăm pe bistrițeni, cărora le mulțumesc pentru voturile acordate. Alegerea lor este sfântă, iar noi o respectăm!”, a declarat Cristian Niculae după aflarea primelor rezultate venite în urma numărătorilor paralele.

Cauza înfrângerii social-democraților la nivel de municipiu este, așa cum inclusiv președintele organizației județene a susținut, votul politic. Pe lângă acest vot politic, social-democrații bistrițeni au purtat după capete un laț care a avut la celălalt capăt o piatră de moară destul de grea: Ovidiu Crețu!

Aroganța, încăpățânarea, persiflarea deja fostului primar al urbei, perpetuată de-a lungul a trei mandate, accentuate în special în ultimul mandat, au fost argumente suficinte în fața unui electorat destul de supărat.

Nici nu știm dacă prezența mai mare la vot a bistrițenilor ar fi schimbat ceva din rezultatul final, căci doar învingătorul ia totul.

La capitolul Consiliul Județean, Emil Radu Moldovan s-a abținut de la comentarii, susținând faptul că încă nu sunt date suficinte pentru a aclama o victorie. Cu toate acestea, președintele CJ BN în funcție și poate deja face calculele pentru „o nouă tură”, așa cum acesta spunea cu ceva timp în urmă. Surse din interiorul PNL confirmă victoria liderului social-democart, însă se joacă încă la capitolul majoritate.

Comentarii

Virgil

28.09.2020 13:49

Pierderea alegerilor de către Cristian Niculae (alias Wannabe) candidatul PSD la functia de primar al Bistritei, duce cu gândul la expresia latină „De mortuis nihil nisi bene” (Despre morți numai de bine), care a dat si numele unui film românesc din 2005, in regia lui Claudiu Romilă, după un scenariu de Stelian Tănase.Wannabe a pierdut pe mâna lui fiind un tip manipulabil si nepregătit pentru o functie administrativă complexă precum cea de primar care presupune luciditate bazată pe cunoastere in luarea de decizii. Rolul lui ca viceprimar s-a limitat la prezenta pe străzile unde se executau lucrări de asfaltare din bordură in bordură. Pe de altă parte, a fost considerată ca o dovadă de prostie afisarea pozei cu moaca lui Wannabe pe panouri uriase la marile intersectii din Bistrita. Ziarul STIRI DE BISTRITA a taxat această ineptie:VezI; https://www.stiridebistrita.ro/cum-poate-un-narcisist-politic-sa-atraga-si-mai-mult-atentia-asupra-lui-simplu-subliniaza-faptul-ca-nu-este-vorba-despre-el-cristian-niculae-si-lansat-programul-politic-electoral-din-sala-de-sedinte-consiliului-local

Adauga comentariu