Prundu-Bîrgăului: O minoră a fost lovită pe trecerea de pietoni în timp ce traversa strada regulamentar! Șoferul vinovat s-a ales cu un dosar penal, iar fata cu multiple răni

Neatenția șoferilor în preajma trecerilor de pietoni a mai făcut o victimă în dimineața zilei de 19 aprilie, la Prundu-Bîrgăului, pe DN17.

Este vorba de o minoră de nici 15 ani care traversa strada regulamentar și care a fost surprinsă și lovită de un microbuz condus de un bărbat de 33 de ani din Republica Moldova.

Conform imaginilor surprinse de o cameră de supraveghere din apropiere, minora s-a angajat regulamentar în traversarea străzii pe trecerea de pietoni. Un alt autovehicul alfat pe banda opusă de mers a oprit, dar microbuzul care tracta și o remorcă, care venea dinspre Bistrița către Vatra-Dornei, nu a mai oprit și a lovit din plin fata angajată deja în traversare.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Polițiștii serviciului rutier efectuează cercetări în cadrulunui dosar penal deschis pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din cuplă” – relatează Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IJP BN.

În urma impactului, minora a suferit un traumatism cranio-cerebral cu comoție cerebrală, multiple contuzii și plăgi, fiind stabilizată hemodinamic și respirator, conștientă și cooperantă.

 

Foto: captură video bistriteanul.ro

Adauga comentariu