Protestele bistrițenilor continuă! La fel și „Zestrea Nordului”. Unde preferă bistrițenii să-și petreacă serile de weekend?!

Îndârjiți, motivați și tot puțini la număr, protestatarii Bistriței își continuă manifestările pașnice în fața Palatului Administrativ. În fiecare seară aceștia se adună în jurul orei 19:00 cu steaguri, pancarte și un megafon din care se aud din când în când scandări:

Nu mai stați în casă, și vouă vă pasă”!

Numai că nimeni nu este în weekend la Palatul Administrativ să-i audă pe protestatari. Nici cei cazați la „Coroana” nu se alătură demonstranților, căci ei oricum sunt ieșiți din case, fiind în Bistrița cu diferite treburi.

În schimb, la nici un kilometru de punctul Zero al demonstranților bistrițeni, pe Pietonal, este în plină desfășurare un eveniment folcloric de mare clasă, adică unul cu peste 130.000 de lei finanțare venită chiar din birourile acum goale din Palatul Administrativ, din latura Consiliului Județean.

„Zestrea Nordului” adună oameni, căci e vorba de o manifestare culturală ce se potrivește ca o mănușă publicului bistrițean, iubitor de folclor și tradiții. În fața scenei amplasate în partea dinspre Biserica Evanghelică a Pietonlului stau liniștiți și pozează cu marii artiști ai României veniți la Bistrița diriguitorii județului și orașului.

Așadar, unde aleg bistrițenii să-și petreacă serile de weekend în aceste zile? În fața Palatului Administrativ unde au prilejul de a scanda împotriva lui Radu Moldovan și a partidului din care face parte, sau pe Pietonal, la „festival”, acolo unde are loc un spectacol cu invitații lui Radu Moldovan și ai partidului din care face parte?

Adauga comentariu