Prosteala cu tușeu național – referendumul care sodomizează un întreg popor

Problema majoră a României este în acest moment este noua definire a familiei în Constituție. Schimbarea cuvântului „soți”cu „un bărbat și o femeie” a devenit prioritate ne netăgăduit în capul celor 465 de parlamentari români (cu mici excepții), cei care trebuiau să fie 300 conform unui alt referendum care nu și-a mai găsit finalitatea.

România nu are nevoie de o strategie în ceea ce privește dezvoltarea efectivă a țării. Nu are nevoie de infrastructură modernă și adaptată momentului istoric în care ne aflăm. Românii nu au nevoie de o politică coerentă în sănătate și nici în învățământ. Țărișoara asta are tot ceea ce îi trebuie pentru a fii fericită. Cu o mică excepție: redefinirea familiei în Constituție!

O redefinire care nu influențează în nici un fel absolut nimic, dar care trebuie să fie acolo! Conform legislației românești în vigoare, căsătoria a fost și este liber consimțită între soți, iar aceștia au fost, în fața legii, un bărbat și o femeie, sau de ce nu, o femeie și un bărbat. Nu am auzit de vreun caz care să fie altfel! Cu toate acestea, mințile luminate și odihnite ale parlamentului românesc au ținut neapărat să specifice despre ce fel de soți este vorba. E noaptea minții, cum spunea cineva, nici nu mai contează cine...

Marele politician bistrițean Ioan Deneș, unul dintre susținătorii înfocați ai acestei idei, posta deunăzi pe propria pagină de facebook următoarele:

Mai avem un pas mare de făcut e ziua de 7 Octombrie-Ziua Referendumului (ziua luminată)-când vom hotărî toți împreună în ce fel de familie vor crește copiii și nepoții noștri”.

Cu alte cuvinte, nenea ăsta ne spune că până acum am fost orbi și habar nu am avut în ce fel de familii ne creștem copiii și nepoții. Noroc cu „evenimentul” din 7 octombrie, o nouă revoluție socialistă, care ne luminează.

Odată cu aprinderea acestei lumini poate va observa acest personaj că este căsătorit nu cu soția sa ci cu femeia sa, ceea ce va schimba total datele problemei. Dar, dacă prin absurd, atunci când va aprinde acea lumină va constata că unul dintre copii sau nepoți, ai lui sau ai unui prieten apropiat la fel de înverșunat în această peroblematică, au luat altă cale din acest punct de vedere și că le plac iremediabil persoane de același sex, ce vor face? Îi vor renega, îi vor ucide?

Pe de altă parte, idioțenia asta cu schimbarea unui cuvânt din Constituție are doar un singur efect: sifonarea a peste 20 de milioane de euro dintr-un buget care, după cum chiar ei susțin, este terminat, consumat. Bineînțeles că vor găsi acești bani din fondul de rezervă, cel destinat unor eventuale catastrofe. Acești bani vor merge la edituri de casă pentru tipărirea buletinelor de vot, pentru organizarea în teritoriu a mii și mii de secții de votare, pentru plata consistentă a celor care vor presta în acele locații, persoane dintr-o camarilă obedientă, sau chiar pentru „publicitatea” acestui eveniment, alte firme de tip sugativă fiind deja pe poziție cu clipuri publicitare și de propagandă.

Cei de care „se tem” acești idioți și ipocriți înfășurați în ideologii și dogme religioase paupere, comunitatea LGBT, vor exista în continuare la fel ca și până acum: în undergroundul societății, acolo unde nivelul de percepție al unei realități este la nivelul evului mediu îndoctrinat religios, cum este și cazul Bistriței, sau în grupări asumate și la lumina zilei, în orașele mari și deschise la minte, acolo unde cel mult o paradă va „agita” niște spirite îmbâcsite ale societății respective.

Culmea ipocriziei românești, acele personaje poleite de aur și cele sfinte, care au ajuns să intre triumfali în biserici din limuzine similare cu cele ale interlopilor „bazați”, sunt cele asupra cărora planează cele mai multe acuze de pedofilie și homosexualism din lume! Ei, cei care abuzează de tinerii creduli din seminare, ei care o ard la greu prin anumite mănăstiri și sihăstri, ei sunt cei care la braț cu politrucii sinecuriști au copt o sodomie națională îndreptată către sacul fără... fund al bugetului românesc.

Toată această poveste cică are în vedere viitorul românesc, acel viitor în care nu Europa ne comandă, cu liberalismul și libertinismul ei. Nu Europa ne spune care ne sunt valorile noastre naționale, dar ne poate dicta politica penitenciarelor. Nu Europa este modelul nostru civic, dar ne batem cu cărămizi în piept când prindem câte o finanțare „ieuropiană”. Radu Moldovan, un alt susținător înflăcărat al „familiei tradiționale”, este cel care condamnă și întoarce spatele acelei „Europe” ce nu-i convine lui, iubind banii de acolo, dar îndreptându-și fața „luminată” către est, către un alt element ipocrit al politicii someșene: Basarabia.

Băi politruci sinecuriști! Vreți referendum, adică vreți să ascultați de cuvântul poporului? Întâi respectați decizia aia cu „300 de parlamentari” și apoi găsiți, cei care rămâneți, alte întrebări pentru români! Ipocriților, spuneți-mi un singur caz din istoria modernă a României în care doi soți ce s-au prezentat în fața vreunui ofițer de stare civilă au fost de același sex și au fost „căsătoriți”, caz în care mă voi prezenta la acest referendum inutil și costisitor!

 

P.S. Voi cei cu „valori” ale unei familii tradiționale, de ce nu puneți „femeia” prima în sintagma pe care o vreți ca înlocuire a cuvântului „soți”?! Tot dintr-un tradiționalism misogin și îngrădit mental?

Adauga comentariu