Prefectul Ovidiu Frenț a cumpărat Hotel-Castel Dracula printr-un interpus! Tranzacția nu va apărea în declarația de avere

Hotelul Castel Dracul a fost scos la vânzare de către milionarul Ioan Moldovan în cursul anului trecut, iar valoarea acestuia a fost stabilită inițial la 7 milioane de euro cu TVA inclus. Prețul însă a scăzut vertiginos din lipsa ofertelor, așa că patronul Combis a ajuns să se mulțumească cu 2 milioane de euro, conform bistritabusiness.ro.

Se pare că nu s-a ajuns la această valoare de bună voie, surse din anturajul milionarului susținând faptul că acesta a fost „rugat” să lase prețul la o valoare accesibilă unuia dintre cumpărătorii interesați, nimeni altul decât prefectul județului Bistrița-Năsăud – Ovidiu Frenț.

Suma de 2 milioane de euro a fost maximul pe care Frenț l-a putut oferta. Pentru a nu apărea cu această tranzacție în declarația de avere, CF-uri și alte documente oficiale, prefectul județului s-a folosit de un interpus pentru finalizarea afacerii.

Sursele noastre spun că e vorba de Bogdan Ivan Gruia, mâna dreaptă a președintelul CJ – Radu Moldovan. Bogdan Ivan nu a dorit să comenteze această situație și ne-a declarat că „nu infirm și nici nu confirm”. Pe de altă parte, în declarația de avere a consilierului președintelui apare o moștenire de 2 milioane de euro primită de la o mătușă din județul Suceava, care la rândul ei a vândut o bucățică de pământ pentru a-și ajuta nepotul.

Tranzacția a fost semnată azi și numai azi, 1 aprilie, la un notar din Vatra Dornei!

Comentarii

Can can

19.01.2020 15:42

Hmm
Gluma gluma,dar eu cred ca e cam adevarat o sa mai auzim despre asta curand
De unde nu e foc nu iese fum

Adauga comentariu