Pozitivă, Ana Dragu spune că: Nu ne-au sunat o dată autoritățile să ne întrebe dacă ne lipsește ceva, ci doar ca să ne controleze. Poliția locală a comis-o din nou

Polițiștii locali o comit din nou. De data asta au avut treabă cu Ana Dragu. Fără empatie și pregătire, unii aplică legea  după ureche

 

Președintele Asociației Autism Europa Bistrița, coordonatoral  Centrul de Resurse şi Referinţă în Autism "Micul Prinţ" Bistriţa a fost astăzi agresată verbal în propria casă de un polițist local. Aflată în izolare pentru că este infectată cu Sars Cov 2, Ana Dragu a avut astăzi parte de o vizită deloc protocolară din partea Poliției Locale Bistrița, structură plătită din banii bistrițenilor. Ea a povestit pe pagina ei de socialozare următoarele: ” Deci așa ceva nu am crezut să trăiesc. Suntem urmăriți și verificați de Poliția Localâ Bistrița mai rău ca ultimii infractori. Azi pentru că dormeam și nu am răspuns la telefon a venit un nene la ușă val vârtej și mi-a făcut un scandal monstru că dorm. Ba m-a mai pus să îl trezesc și pe Edy și să îl scot din pat să îl vadă. Restul problemelor din cartierul social nu îi atrag cum îi atrag copia mea după buletin. Dar nu-i nimic. Ne facem noi bine și o să îl sun pe nenea din oră în oră zilnic. Mi-am început sâmbăta și bolnavă și tremurând de nervi”.

Precizez că nu este pentru prima dată când poliția locală intervine brutal, fără a ține cont de situația specială în care se găsesc cei pe care îi controlează, ceea ce denotă că nu există o pregătire în acest sens. Cerem primarului Ioan Turc să își respecte și în acest caz ceea ce a spus în campania electorală când a promis că va face o analiză obiectivă asupra activității acestei structuri plătită de la bugetul municipal.

De altfel, Ana Dragu a mai spus următoarele: Îmi pare foarte rău că am făcut lucrurile ca la carte din mai multe motive: 1. Suntem tratați ca niște infractori. 2. Nici un medic nu ne-a precris nimic pentru COVID, nu ne-a sunat să ne întrebe de sănătate, am primit lista cu medicație de la Claudia - o ziaristă. 3. Nu ne-au sunat o dată autoritățile să ne întrebe dacă ne lipsește ceva, ci doar ca să ne controleze.

 

Pentru cei de la Poliția Locală: Ana Dragu este psiholog, psihoterapeut cognitiv-comportamental în supervizare, terapeut ABA, președinte Asociația Autism Europa Bistrița, coordonator Centrul de Resurse şi Referinţă în Autism "Micul Prinţ" Bistriţa. Are o experiență de peste 12 ani de asistență socioterapeutică pentru persoanele cu tuburări din spectrul autism și familile acestora. Ana Dragu este autorul cărții "Mâini cuminti - Copilul meu autist" și fondatorul revistei despre autism "2 Elefanți".

Comentarii

Marius Conon

23.01.2021 19:22

asta-i karma, cum ar spune nenea bivolaru... acum 6 luni susținea belicos apelurile disperate făcute de istericul/panicosul linca înspre poliție, prefectură și alte instituții ale statului, capabile de intervenții rapide garnisite cu abuzuri și bocanci în gură, să intervină împotriva cetățenilor. mare lucru - după suprimarea unor drepturi fundamentale, câțiva tineri prin parc se plimbau în numele unei libertăți pe care azi o vedem și nu e.  

Adauga comentariu