POȘTA ROMÂNĂ: Plicul cu o citație la Parchetul Militar pentru data de 27 noiembrie, plecat din 22, a ajuns la destinatar în... 27 noiembrie!

Poștalionul românesc încă funcționează, iar în prag de Centenar, citațiile venite de la București ajung în provincie cu o precizie formidabilă: exact în ziua în care era programat „interviul”!

Pățitul este un bistrițean care a participat pe data de 10 august 2018 la manifestările din Piața Victoriei și care a fost citat pentru „un pahar de declarații” la Parchetul Militar, instituție cu sediul în București.

Conform unei postări făcute de numitul Antal Francisc (același personaj care s-a pornit pe jos către Chișinău), acesta a fost citat la Parchetul Militar pentru data de 27 noiembrie. Așa cum spune și personajul cu pricina, asta nu era o problemă, doar că plicul cu citația respectivă a ajuns la domiciului bistrițeanului în data de... 27 noiembrie, „ștampila” Bucureștiului fiind cu data de 22 noiembrie.

Oricât de dispus ar fi fost omul nostru să fie prezent în locația respectivă, fiind deschis și pentru runda de declarații, acesta nu mai avea cum să ajungă la timp nici dacă ar fi avut un avion personal.

„Da domnilor! Am primit citație de la parchetul military, acest lucru nu e o problema, necazul e de la posta romana căci plicul a ajuns la Bistrița pe data de 27 când eu trebuia să fiu la București la parchet, după cum puteți vedea și poza cu stampila cu data de la oficiu poștal Bistrița, deci de la București la Bistrița plicu a făcut 6 zile, din București fiind trimis pe data de 22! Oricum, mulțumesc postei pentru operativitate!” – a precizat Antal Francisc pe facebook.

Adauga comentariu