Pornografie infantilă, șantaj și droguri în Bistrița-Năsăud: descinderi ale polițiștilor în 5 locații, două persoane audiate!

Polițiștii de combatere a criminalității organizate Bistriţa-Năsăud, cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliția Română, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., au descins, în această dimineață, la locuințele unor persoane, care ar fi șantajat o minoră, cu imagini compromițătoare cu aceasta, pentru a obține favoruri sexuale.

Este vorba de fapte petrecute în această primăvară, atunci când patru persoane ar fi întreținut raporturi sexuale cu o tânără minoră, de 16 ani. Aceștia au filmat cu telefonul mobil scenele respective și au purces la șantajarea tinerei. Mai mult, persoanele acuzate de aceste fapte sunt bănuite și de trafic, deținere și consum de droguri de mare risc.

Conform unui comunicat al IGPR, În urma perchezițiilor efectuate au fost ridicate mai multe sisteme informatice, ce ar fi fost folosite la comiterea infracțiunilor. Două persoane cercetate au fost conduse la sediul poliției, în vederea audierii și dispunerii de măsuri legale. În activități au fost angrenați și polițiști ai Inspectoratului de Poliţie Județean Bistriţa-Năsăud”.

 

foto cu caracter ilustrativ

 

Adauga comentariu