Popia trece, concertele rămân! Pomohaci nu renunță la scenă, nici în ruptul... ciocanului

Cristian Pomohaci demonstrează din nou, dacă mai era nevoie, că preoția a fost un hobby, iar adevărata sa vocație este cea de interpret de muzică populară. Astfel, Lăsatul Secului nu îl… lasă deloc rece, ci îi va aduce ceva bani în buzunare.  

De fapt, mulți bani, dacă ținem cont de tarifele pe care le practica în trecut.  Sâmbătă, 17 februarie, va reveni la Rebrișoara și pe Valea Bârgăului în cadrul unor concerte. Ulterior, Pomohaci va ajunge la restaurantul  Mya din Bistrița. Nu de alta, dar fostul preot, acuzat de pedofilie, vrea să demonstreze, probabil, că (cităm din măiastra-i creație folclorică) ,,a fi om e lucru mare”.  

Cristian Pomohaci, originar din Rebrișoara, fost preot în Moșuni, județul Mureș, a declarat jurnaliștilor de la Răsunetul: „Îi mulţumesc bunului Dumnezeu pentru tot ceea ce îmi oferă ... Cu cei de acasă ne revedem cât de curând, în cadrul unor evenimente prilejuite de Lăsatul Secului Postului Mare. Doresc tuturor românilor dar şi bistriţenilor mei dragi multă sănătate şi credinţă, şi să ştim mereu că a fi om e lucru mare.”

Scandalul în care este cercetat penal Cristian Pomohaci  (caz preluat de Parchetul General)  a plecat de la o înregistrare de circa 20 de minute, în care acesta îi propunea unui adolescent de 17 ani raporturi sexuale.  La finele lunii iulie 2017, Consistoriul Eparhial al Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia a decis caterisirea fostului preot.

 

Comentarii

Tesa Eugen Calin

06.02.2018 19:43

Nu sunt de acord cu orienarile lui sexuale, dar pana la urma daca oamenilor le place cum canta e problema fiecaruia. 

MADA

17.02.2018 09:11

Lasa sa cante. Ce treaba are orientarea lui sexuala cu muzica? Freddie de la Queen si multi multi altii cum au fost? Ce a fost cu preotia asta e alta treaba, de acord, dar cu faptul ca el canta in continuare, nu vad o problema.

Adauga comentariu