Poliția a deschis un dosar de cercetare penală cu privire la faptele comise de Traian Ogâgău, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului

În urma sesizărilor primite la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, dar și a autosesizării în cazul tratamentelor pe care Traian Ogâgău le-a aplicat fiicei sale, aceste acțiuni fiind întreprinse în urma apariției în media a unor înregistrări, s-a deschis un dosar de cercetale penală cu privire la faptă:

În urma verificărilor efectuate la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud de către polițiști, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, a transmis IPJ BN.

În aceste cazuri, prima dată se anchetează fapta, iar după ce sunt adunate probele urmează achenta in persona, acolo unde presupusul vinovat al faptei va căpăta statutul de suspect, iar mai apoi de inculpat, atunci când dosarul de cercetare penală va ajunge pe masa judecătorilor.

Comentarii

impotriva coruptiei

18.09.2020 12:55

        PENTRU VOI NU VĂ AUTOSESIZAŢI? toată lumea ştie că sunteţi mână-n mână cu infractorii ,ce scuze aveţi în cazul voastru????????????

Karla

21.09.2020 11:39

   Nu aveau competenţa Poliţia Năsăud??? Voi în ce calitate aţi deschis dosarul?Era un ordin Politic? Pentru Ogăgău e in rem dar pentru voi? IN PERSONAM?

Adauga comentariu