Poleiul a făcut victime tocmai în rândul celor care au emis recomandări în acest sens. CODUL GALBEN de POLEI este menținut la Bistrița!

Inspectoratul de Poliție al Județului Bistrița-Năsăud a emis azi, 9 ianuarie 2020, o recomandare pentru șoferi, fiind în vigoare un cod galben de polei și precipitații care favorizează depunerea rapidă a acestuia.

„Având în vedere atenționările meteo din această perioadă, polițiștii rutieri recomandă conducătorilor auto să ruleze cu prudenţă sporită, să mărească distanţa de rulare şi să nu bruscheze comenzile maşinii, întrucât se semnalează porţiuni acoperite cu polei”, avertizau polițiștii conducătorii auto. Numă că...

Tocmai cei care nu au rulat cu prudență sporită, nu au păstrat distanța de rulare, au bruscat comenzile mașinii, au fost tocmai ei, polițiștii! S-a întâmplat în Bistrița, în fața Policlinicii, acolo unde o autospecială a IPJ BN a intrat într-un atobuz. Purtătorul de cuvânt al instituției recunoaște că e vorba de o mașină a Inspectoratului și că vina aparține exclusiv colegului lor. A fost testat și aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Bistrița a avut parte de un fenomen destul de rar, cel de ploaie înghețată, atât carosabilul cât mai ales geamurile autovehiculelor primind instant o pojghiță serioasă de gheață.

Atenționarea de COD GALBEN de precipitatii mixte care local favorizează depunerea de polei continuă a fost prelungită pentru municipiul Bistrița și este în vigoare pentru intervalul 15:00 – 18:00.

 

sursa foto: facebook

Comentarii

ecologistul

09.01.2020 17:00

No MO !........ va mai dati grozavi de mari si tari ? DIC MO !

cititor

16.01.2020 10:21

Maaa.... NU POLEIUL FACE VICTIME ... ci nesabuitii de soferi, care nu respecta regulile de circulatie foarte bine stabilite in Lege. Ce... trebuie sa ne spuna din nou Basescu ... " ca-i iarna si ca iarna nu-i ca vara " ?! Maaaa... asa-i aici pe Pamant, polua, ninge, este ba cald ... ba fig, este ger, gheatza, poalei iarna... etc. etc. etc. N-aveti decat sa cascati ochii, sa mergeti incet si foarte incet... si sa va adoptati viteza de croaziera dupa conditiile de trafic si de drum , SAU DACA NU PUTETI SA STITI CA NICI MERSUL PE JOS NU-I FERIT DE ALUNECARI ... si accidente . Pe cine vreti voi sa fiti supoarati de fapt ? 

Adauga comentariu