„Pokerface” Sidor Bodescu implicat într-un accident rutier cu victime. Cazul este cercetat, deocamdată, de polițiștii și procurorii năsăudeni

Fostul șef al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, Ioan Sidor Bodescu, care a plecat de la cârma instituției în urma unui scandal legat, printre altele, de jocuri online de poker, a fost implicat la începutul lunii februarie într-un accident auto din care a rezultat o victimă.

Accidentul ar fi avut loc pe drumul ce leagă Bistrița de Năsăud, în localitatea Cepari, acolo unde Bodescu a întrat într-o depășire și a lovit pe cel pe care l-a depășit, acesta din urmă virând la stânga.  Nefiind vorba de un accident grav, iar șoferul din cealaltă mașină neacuzând la acel moment niciun fel de dureri, s-a întocmit un constat amiabil, conform purtătorului de cuvânt al IPJ BN, agent principal Diana Pintea.

Numai că, după câteva zile, Bodescu este chemat la postul de poliție, fiindu-i reținut permisul de conducere, în urma anunțului făcut de Spitalul Orășenesc Năsăud, în care se precizează că există o victimă, care a acuzat dureri cervicale, survenite în urma acelui accident. Cazul este cercetat de polițiștii năsăudeni, asistați de procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud.

Conform unor surse ale gazetadebistrita.ro, avocatul Sidor Bodescu ar fi încercat să beneficieze de prietenia pe care acesta o are cu actualul șef al IPJ BN, Ciprian Buta, în sensul „scăpării” pokeristului de belea, fapt ce nu s-a întâmplat, atâta timp cât există deja un dosar în cercetare.

Putătorul de cuvânt al IPJ BN, agent principal Diana Pintea a declarat pentru stiridebistrita.ro că în acest moment nu există depusă o plângere de vătămare corporală din partea victimei, dar că aceasta are la dispoziție 90 de zile pentru a o face, dacă consideră necesar.

De asemenea, având în vedere actualul statut al lui Sidor Bodescu, cel de avocat, dosarul ar putea ajunge la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj-Napoca.

 

Adauga comentariu