În PNL nu au loc trădătorii ASUMAȚI: Neia Lăcătuș a fost „radiat” din partid!

Că e sau nu vorba de un anume traseism politic, de o schimbare de macaz în timpul unui joc, sau pur și simplu de aplaudarea unui adversar politic care într-un fel sau altul te susține, tot trădare se numește! Numai că, atâta timp cât nu e asumată public, rămâne doar una la nivel de bârfă, un fel de depășire a liniei continue fără să te vadă poliția.

Cazul consilierului județean Emil Neia Lăcătuș, președintele Partidei Romilor Pro-Europa înscris în Partidul Național Liberal, în care acesta declară că va semna un protocol de colaborare și susținere cu Partidul Social Democrat, a ajuns evident la urechile decidenților liberali.

Aceștia s-au întrunit într-o ședință de urgență și au adoptat o decizie logică și normală, cea de a-l „radia” pe Neia Lăcătuș din calitatea de mebru PNL:

Biroul Politic Municipal Bistrița al PNL, întrunit în ședință de urgență, ieri 22.05.2019, în conformitate cu prevederile statutare, a decis cu unanimitate de voturi radierea domnului Emil Neia Lăcătuș din calitatea de membru al Partidului Național Liberal.
Decizia adoptată a avut la bază susținerea publică a unui alt partid politic și a unei alte doctrine politice de către consilierul județean Emil Neia Lăcătuș.
Partidul Național Liberal se delimitează în mod categoric de astfel de practici și nu va tolera niciun act de susținere a Partidului Social Democrat de către membrii PNL.

Este o normalitate, căci atunci când un membru, care are și o anumită poziție într-un anumit for, dezertează de la cerințele partidului, acesta să fie exclus, cu atât mai mult cu cât Lăcătuș deținea și funcția de consilier județean PNL.

Semnarea unui portocol de colaborare încheiat între Partida Romilor Pro-Europa și PSD a fost un act asumat și recunoscut public de către Emil Neia Lăcătuș, conform declarației acestuia pentru ProBnTv:

Argumentul pe care Lăcătuș l-a luat în calcul este „interesul” comunității rome din județ. Același argument îl au și o parte din primarii liberali, care „îmbrățișează” investițiile făcute în comunitățile lor de către Consiliul Județean, for condus de pesedistul Radu Moldovan. Mai mult, unii chiar i-au oferit titlul de cetățean de onoare președintelui „roșu”, dar asta nu a fost considerată o „problemă de trădare” pentru conducerea PNL BN, ci una de nuanță...

 

Adauga comentariu