PIC OF THE DAY: Mulțumirile divine și atenția mișcării! Radu Moldovan și Bogdan Ivan Gruia (Bonus - vicepremierul Daniel Suciu)

Se știe foarte bine faptul că președintele CJ, Radu Moldovan, este un înfocat susținător al echipei de handbal Gloria 2018, o echipă care, de fapt, a fost inventată înspre satisfacerea fetișurilor de spectator ale baronului bistrițean.

Stilul coleric al personajului cu pricina este de asemena cunoscut și recunoscut, pereședintele de CJ fiind de nenumărate ori un mare critic al arbitrajelor, contestatar fervent al deciziilor în acest sens, fapt pentru care a mai și fost trimis prin tribune de către o brigadă de arbitri.

Însă imaginea de azi de la sfârșitul partidei dintre echipa CJ BN și CSM Slatina este una de pus în ramă, de studiat și de comentat: Radu Moldovan, recunoscut și pentru pioșenie și sacralitatea aplecărilor către latura religioasă a societății, și-a împreunat mâinile și le-a ridicat înspre Ceruri ca semn de mulțumire către Divinitate pentru fluierul de final al partidei (meciul s-a încheiat cu victoria echipei sale, la un gol diferență).

Mulțumirea este evidentă în sensul sfârșirii cu bine a partidei, încă un hop trecut cu bine, până la urmă, de sportivele bistrițence. Pe lângă acest instantaneu aproape unic, în aceeași fotografie însă se mai zărește un personaj, pupil, învățăcel, un tânăr care șade de-a dreapta tatălui politic de stânga: Bogdan Ivan Gruia.

Bogdan se bucură la rândul său de victoria echipei favorite, dar, învățat fiind să tragă cu ochiul la fiecare mișcare sau gest al maestrului, acesta studiază printre aplauze manifestările baronului, căci și meseria de politician se fură, iar dacă nu ai mimică, gestică și limbaj al corpului, se duce nabii de P.R.!

Iar dacă tot veni vorba de pupili și învățăcei, o altă fotografie din timpul meciului ne bucură privirea cu noul vicepremier, ministrul al dezvoltării și fondurilor europene, Daniel Suciu, blânduc, lângă Radu Moldovan, dar departe de acesta, în aceeași gradenă, dar pe un alt rând, la același nivel, dar separați de... culoar!

 

foto: facebook

Adauga comentariu