Peste 1.500 de bistrițeni au suportat ploaia să-l vadă pe Rareș Bogdan! Mitingul PNL de la Bistrița a fost apogeul campaniei electorale a liberalilor în BN (FOTO)

Bistrița se află încă sub incidența unui cod galben de ploi și inundații, dar asta nu i-a împiedicat pe cei peste 1.500 de simpatizanți ai liberalilor să se prezinte în fața Palatului Culturii, acolo unde s-a desfășurat un miting electoral.

Invitații liberalilor bistrițeni au fost „vedetele” PNL aflate pe listele de partid pentru alegerile electorale: primarul Aradului – Gheorghe Falcă, președintele Consiliului Județean Suceava – Gheorghe Flutur, precum și cel care deschide acestă listă – Rareș Bogdan. Acestora li s-au alăturat și secretarul general al PNL, bistrițeanul Robert Sighiartău, șeful acestei campanii electorale, precum și lideri locali ai partidului.

Gheorghe Flutur a cam încurcat punctele cardinale, fiind puțin dezorientat. Suceveanul a arătat către Cluj-Napoca, în zona respectivă fiind cerul mai puțin încărcat de nori, spunând că „soarele Bucovinei vine către Bistrița”, iar când a vorbit de Teleorman și norii cenușii care se aflau pe cer, a indicat tocmai direcția către Suceava.

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, s-a lăudat cu 3.000 de locuri de muncă disponibile, invitând bistrițenii dornici de muncă în orașul de pe râul Mureș. Robert Sighiartău a făcut o pledoarie pentru familie și credință, iar Rareș Bogdan a încheiat cu un speach optimist și o chemare la vot făcută tuturor bistrițenilor:

„Duminică trebuie să fim conștienți că dacă nu vom vota în număr mare, dacă nu îi veți convinge pe vecinii voștri, pe prietenii voștri, pe frații voștri, pe toți cei pe care-i cunoașteți, să voteze pentru Partidul Național Liberal, unica forță din România care poate învinge PSD-ul, care poate îngenunchia PSD-ul, care poate să-l trimită pe Dragnea și toată gașca lui de infractori la lada de gunoi a istoriei, oameni buni, dacă nu veți face asta, dacă nu vom vota DA la referendum, dacă referendumul nu va trece și socialiștii lui Dragnea vor avea un scor peste al nostru, vor fi vremuri grele pentru acestă țară!”.

Adauga comentariu