PERSIFLARE: În mijlocul a două mari scandaluri legate de municipalitate, Ovidiu Crețu este plecat în „delegație” externă! Cum unde?!

În aceste zile atât Primăria municipiului Bistrița, cât și Consiliul Local, sunt sub presiunea a două scandaluri uriașe: Supercom și Pârtia de schi. Având în vedere această situație, bunul șimț și mai ales funcția publică îți impune, ca lider al comunității, să fi prezent și să încasezi destonic anumite șuturi.

Ei bine, primarul municipiului Bistrița, onor Ovidiu Teodor Crețu, își păstrează propria tradiție, cea a deplasărilor externe de la început de an în zonele de schi! Acesta se află, conform surselor noastre, confirmate de viceprimarul Cristian Niculae și de către purtătorul de cuvânt Mihai Ruști, „în delegație externă, la Nuremberg”.

Această tradiție îl duce pe Crețu în fiecare an la schi, în Austria, Innsbruk fiind în drum, eventual la întoarcere, să nu mai aibă grija stampilării ordinului de deplasare. Ne întrebăm, oare și-a luat avans spre decontare?

Citește și...

Dovada că pe nenea primaru` de Bistrița îl doare-n schiuri de noi: e plecat la schi în Austria! Cu mașina de serviciu!

Cum se dă Crețu singur de gol despre vacanța pe schiuri de la Innsbruck. Mintea și nervii încep să-i cedeze?!

„Jurnaliștii latră-n pustiu” - Reacții la escapada lui Crețu prin Europa, cu mașina de serviciu: aroganță, sfidare și chiar acuze de abuz în serviciu!

Conducerea Primăriei a fost încredițată vicelui Gelu Muthi. Celălalt vice, Cristian Niculae, nu vrea să se bage în seamnă pe subiectul legat de pârtia de schi, acela fiind unul fără impact emoțional pozitiv asupra electoratului.

 

foto: arhivă

Comentarii

Balan Marius- e...

11.01.2020 10:58

In timp ce VATAFUL SAF schiaza  pe partii dotate, VICELE -i  anuleaza hotararile de CL privind taxa pe gunoaie. Tot el da de inteles ca nici PASARELA de FIER de pe Independentei suspendata cu lifturi nu este sustenabila . Si asta dupa ce pesedeii din CL le-au votat la spranceana.si cu ochii inchisi si cu mintea la partid. HALAL sa va fie !!!

Vizitator

11.01.2020 16:34

Nesimtire! Numele tău e Cretu. Pe pârtia “Cocoș”, amenajată la cea mai joasă altitudine din ţară s-a schiat, din 2018, când a fost inaugurată şi până acum, doar câteva zile. Cu toate acestea, primarul din Bistriţa - care a îndatorat oraşul pe 20 de ani, cu 5,5 milioane de euro pentru acest proiect, continuă să investesca alti bani în aceasta "afacere" paguboasa.Astfel, cu peste 400.000 de euro au fost cumpărate anul trecut patru tunuri de zăpadă, o instalaţie de transport pe cablu şi a fost reamenajata o porţiune din pârtie, cu probleme de alunecari de teren unde pământul a început să o ia la vale. Cu acesti bani puteau fi rezolvate alte prioritati de care orasul Bistrita are nevoie.Spre exemplu, Cluj-Napoca, mai bine de 20% din bugetul local pe anul 2020 al municipiului va fi direcționat spre educație, in vederea cresterii calitătii în învătământul clujean, care oricum se află la un nivel ridicat comparativ cu cel bistritean.Vezi:http://www.monitorulcj.ro/educatie/76809-cluj-napoca-pune-pret-pe-elevi-...

Adauga comentariu