Perchezițiile efectuate de PATRU instituții de forță la firma lui Larionesi din Ilva Mică au fost un mare FÂS! Cine plătește?

Patru instituții de forță au luat cu asalt firma „Stargate” de la Ilva Mică, societate ce face parte din grupul de firme „Frasinul” controlat de omul de afaceri Traian Larionesi. Cele mai bine de 30 de persoane angrenate în aceste descinderi, provenite din Garda Forestieră Oradea, Direcția de Investigare a Criminalității Economice a Poliției Române București, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Mureș și Inspectoratului de Poliție al județului Cluj, nu au găsit nimic ilegal!

Potrivit procesului verbal încheiat la finalul controlului, reprezentanții celor patru instituții de forță nu au găsit nimic ilegal, toate documentele controlate fiind declarate ”corespunzătoare”, în depozitele firmei neexistând material lemons neînregistrat și fără documente de proveniență. Procesul verbal are numărul de 5277 din 25.04.2018, precizează propolitica.ro.

De asemenea, Traian Larionesi a declarat pentru sursa citată că „Suntem în regulă, suntem deschiși și punem la dispoziția organelor de control orice fel de documente care ne sunt cerute. Nu avem nimic de ascuns, dar nu pot înțelege de ce e nevoie de-o asemenea desfășurare de forțe, cui folosește toată această tevatură?”.

Pe lângă întrebarea lui Larionesi, se mai impune una: cine plătește toată această tevatură?

 

Adauga comentariu