Pentru cine caută Ioan Oltean chirie la Bruxelles?! Să fie dragostea liantul politic european pentru Mexican...

Cine a crezut că Ioan Oltean s-a dat la fund, la cel politic, evident, se înșeală amarnic! Cel care a inventat legea marțială politică în Bistrița-Năsăud, poreclit răutăcios de nevoiașii din opoziție (și nu numai) Nelu Mexicanul sau El Lider Maximo, a făcut un pas înapoi de pe scena publică politică, însă hățurile fixate cu atâta sârguință timp de peste două decenii nu au cedat, din contră, s-au consolidat la umbra comodă a ignoranței generalizate.

Mexicanul a dispărut din raza de acțiune a reflectoarelor media în momentul izbucnirii scandalului ANRP, acolo unde fostul deputat de Bistrița-Năsăud a fost acuzat că a luat o mită de 600.000 de euro de la un om de afaceri pentru ca acesta să fie despagubit, intermediara și acarul Păun în această poveste fiind o altă dragoste pierdută - Crinuța Dumitrean.

Ioan Oltean își continuă acționarea butonului de balance în lumea politică, sfera lui de interes fiind evident în penumbrele Partidului Național Liberal. După ce și-a vârât mustața prin birourile parlamentarea ale lui Niculescu sau Buda, acolo unde diferite cuconițe s-au perindat întru cunoașterea și aprecierea capitalei europene, dragostea continuă să învigă obstacolele.

De acestă dată este vorba de dragostea paternă, căci pentru cine altcineva să mai cotrobăie Mexicanul Bruxellesul după chirii, însoțit chiar de Maria, fiica cu studii la Lausanne (Elveția). Interesant este faptul că nici nu s-au împărţit bine mandatele pe listă şi Mexicanul scoate la mezat voturile.

 

 

Adauga comentariu