Pensionarii militari cu vârsta peste 65 de ani, la vaccin. Primul vaccinat la Bistrița are 74 de ani

La centrele de vaccinare organizate de Brigada 81 Mecanizată ”General Grigore Bălan” în municipiile Arad și Bistrița a demarat campania de vaccinare împotriva virusului SARS CoV-2, în cadrul celei de-a II-a etape a strategiei naționale de imunizare.

În prima parte a acestei etape sunt vaccinați pensionarii militari cu vârsta peste 65 de ani.

La frumoasa vârstă de 74 de ani, plutonierul adjutant principal (rtr) Săvuț Gheorghe Constantin a fost prima persoană care a primit vaccinul la centrul din Bistrița, în timp ce medicul militar colonel (rtr) Marin Vasile, la venerbila vârstă de 82 de ani, a fost primul vaccinat la centrul organizat de Batalionul 191 Infanterie „Colonel Radu GOLESCU" în Arad.

”Mă vaccinez pentru a mă proteja pe mine şi pe cei din jur. Îi îndemn și pe ceilalți medici și parașutiști în activitate să-mi urmeze exemplul!” a declarat acesta. Anunţul despre aceste vaccinări a fost postat pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării Naţionale.

Sursă foto: căpitan Andreea Bîrzu, căpitan Paul Crăciun, sergent major Dan Ghergariu

Comentarii

Bistritean

26.01.2021 11:09

N-am inteles, daca acolo se pot vaccina si ceilali militari si politisti de la MAI... !

Bistritean

27.01.2021 10:28

Intrebare:  PENSIONARII MILITARI DE LA INTERNE si care sunt membrii ai Asoiatiei Cadrelor Militare de Rezerva si in Retragere, SE POT VACCINA ACOLO SAU BA ? Daca da, care este procedura ? 

Adauga comentariu