Patru COPII au ajuns la SPITAL din cauza unui ȘOFER BĂUT! Este vorba de un accident petrecut la Josenii Bîrgăului, în care a fost implicat un autocar plin cu copii

Un bărbat de 50 de ani care conducea un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice a lovit un autocar în care se aflau 25 de copii și patru adulți, pe DN17 în localitatea Josenii-Bîrgăului.

Șoferul unui autoturism care circula pe direcția de mers spre Bistrița, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea directiei de mers spre stanga, pentru a intra pe un drum secundar, moment in care a fost acrosat de un autocar care circula regulamentar, in sens opus.

În autocar se aflau 25 de copii și patru adulți însoțitori. Patru dintre cei 25 de copii au fost accidentați și prezentau traumatisme minore (toracice, abdominale, etc.). Au fost stabilizati si transportati la UPU Bistrita pentru mai multe investigatii si tratament de specialitate.

Este vorba despre 3 baieti si o fetita, toti in varsta de 11 ani!

Șoferul autoturismului, un bărbat de 50 de ani, din Josenii Bârgăului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de peste 0,40mg/l alcool pur in aerul expirat. In cazul șoferului autocarului, un bărbat de 35 de ani, din Botoșani, rezultatul a fost negativ.

Se continua cercetările pentru vătămare corporală și conducere cu alcoolemie.

 

Sursa foto: bistriteanul.ro

Adauga comentariu