PARVA: Accident cu multiple victime. Un băiat de 13 ani a fost stabilizat, continuă manevrele de resuscitare pentru o altă victimă. UPDATE: din păcate, femeia a decedat

UPDATE: Din păcate, femeia de 37 de ani, deși a fost inițial resuscitată, a reintrat în stop cardio-respirator. În ciuda eforturilor echipajelor medicale, organismul victimei nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare, astfel că i-a fost declarat decesul.

În autoturismul implicat în accident se aflau în total cinci persoane, femeia decedată, băiatul stabilizat și trimis la Centrul de Traumă de la Tg Mureș, precum și alți trei bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani, fără leziuni care să le pună viața în pericol. Aceștia au refuzat transportul la spital.

Știrea inițală:

Un grav accident de circulație s-a petrecut miercuri dimineața în localitatea Parva, acolo unde o mașină s-a răstunat într-un șanț.

Din accident au rezultat cinci victime dintre care două, șoferița și un băiat aflat pe lodul din dreapta șoferului, încarcerate și în stop cardio-respirator.

Echipajele de prim ajutor au reușit extragerea celor două victime încarcerate și stabilizarea unui băiat de aproximativ 13 ani, după aplicarea manevrelor de resuscitare. În momentul editării acestui material se continuau manevrele de resuscitare pentru cealaltă victimă afltă în stop cardio-respirator, o femeie de aproximativ 37 de ani. Băiatul va fi preluat de un elicopter SMURD și transportat la un centru de traumă.

.

foto: ISU BN

Adauga comentariu