Partidele de opoziție vor să construiască un Turn Babel, din care nimeni nu mai înțelege nimic. Fiecare partid are cerințe ferme respinse categoric de celelalte, iar Sică Mandolină cântă pe toate vocile, pentru toate gusturile

👎 Orban vinde iluzii, spune ceva unora ca apoi să spună perfect invers altora, pe același subiect.
‼️ După 10 zile de la trecerea moțiunii de cenzură e un haos total în tabăra celor 6 partide care au dat jos guvernul PSD.

Hai, să vă dăm câteva exemple de angajamente contradictorii asumate de Orban:
👉 S-a angajat în fața UDMR că nu modifică legislația electorală și nici cea pe justiției nici prin OUG și nici prin asumarea răspunderii guvernului.
🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♀️ S-a angajat în fața USR că va promova alegerea în două tururi de scrutin a primarilor – asta înseamnă modificarea legislației electorale - deci PERFECT INVERS decât a promis UDMR.
📌 N.B. Legislația electorală nu se poate modifica dacă până la alegeri este mai puțin de un an. În acest sens există atât o recomandare a Comisiei de la Veneția cât și o decizie a Curții Constituționale – 51/2012.

👉 S-a angajat în fața ALDE că nu modifică legile justiției și nu desființează Secția Specială nici prin OUG, nici prin asumarea răspunderii.
🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♀️ Apoi Orban s-a răsucit! A anunțat public că are în vedere asumarea răspunderii guvernului pe legile justiției.

🤦🏻‍♀️ Deci până acum Orban a reușit performanța să-și ia cuvântul înapoi și să demonstreze că nimic din ce s-a angajat să facă - chestiuni esențiale asumate în discuții oficiale cu parteneri politici - nu mai e valabil!

👉 Orban, adică Sică Mandolină, nu se dezminte! Cântă pentru toate gusturile dar nu face nimic!

‼️ Guvernul Orban – dacă va apucă să se constituie și să fie învestit – se anunță o catastrofă pentru țară și pentru români.

 

(publicitate electorală)

Adauga comentariu