Paradoxuri politice locale bistrițene: PSD trimite în Consiliul Local un întreprinzător privat, iar PNL un bugetar! Nu-i așa că e frumoasă politica?!

În urma celor două demisii surpriză de săptămâna trecută din CL Bistrița, Cristian Codărean (PSD) și Moisil Filip (PNL), supleanții de pe listele de partid vin să confirme încă odată, dacă mai era nevoie, faptul că doctrinele clasice sunt învechite, iar orientările politice sunt tot mai mult în contradicție cu statutul social al politicianului român.

Următorul pe listele PSD în cazul consiliului local după plecare lui Cristi Codărean este Horațiu Gherman (foto sus), un întreprinzător privat din Bistrița, patronul Terraqua, un social-democrat destul de liberal ca expresie, acțiune și gândire.

În cazul listelor PNL pentru consiliul local, după plecarea lui Moisil Filip, situația este puțin mai complicată, de fapt la fel ca situația întregului partid. Următorul supleant ar fi fost Gabi Urs, dar acesta și-a dat demisia din partid. Apoi ar fi urmat Radu Marian care s-a pierdut în meandrele inconcretului liberal. Așa că, următorul candidat este nimeni altul decât un fost consilier local din vremea PD-L-ului, Mihai Sărmășan (foto), geograf, bugetar, cu înclinații către ziaristică.

Așadar, la stânga eșichierului CL avem un privat, iar la dreapta un bugetar! Spor la treabă, domnilor!

Adauga comentariu