Pagina de Facebook a publicatiei Stiri de Bistrita are deja 10 000 de fani. Si e abia inceputul.

Publicatia online are abia o luna de viata si deja a trecut de 10 000 de fani pe Facebook. Stiri de Bistrita nu sta rau nici la capitoul trafic, chiar daca bistriteanul Liviu Alexa, patronul ziarului online Stiri de Bistrita, nu isi propune cifre in acest sens:

"Stiri de Bistrita a fost prima cetate online din seria celor 35 de ziare locale pe care vreau sa le lansez in acest an. Avem acum o redactie cocheta in centrul Bistritei si in curand o echipa completa de jurnalisti, condusa de Rian Farcasiu. Cred ca am demonstrat din prima luna ca nu suntem afiliati politic, ca practicam un jurnalism de atitudine. In maxim 3 luni, cred ca ne vom atinge tinta de a ajunge una dintre cele mai influente publicatii din oras. Si singura care va avea aplicatie mobila pentru Android si iOS pentru a inlesni accesul cititorilor nostri la informatie.

Urmeaza sa lansam in aceasta luna ziare cu identitate editoriala proprie la Satu Mare, Zalau, Targu-Mures, Baia Mare, Olt si Focsani.

Ziaristii nostri sunt mai bine platiti decat media locala, iau salarii mai mari cu cel putin 35 la suta decat media. Facem acest efort fiindca vrem sa cream o retea solida de jurnalisti, o pepiniera de subiecte originale, ale noastre, cu care sa iesim in fata", spune Liviu Alexa.

 

Adauga comentariu