Ovidiu Crețu MINTE cu nerușinare sau a fost DEZINFORMAT?! Cică în Poliția Locală Bistrița NU SUNT angajate foste cadre MAI. Noi republicăm contrariul!

Viitorul fost primar al Bistriței comite o aroganță în formă continuată, cumulată cu persiflare în formă agravantă. Ovidiu Crețu, fiind în preaviz politico-administrativ, nu se poate abține de la comportamentul aplicat de 11 ani față de plebea bistrițeană și mai expiră o gogonată, de acestă dată cu circumstanțe atenuante, deoarece există posibilitatea ca EL să fi fost dezinformat.

Este vorba de un răspuns oferit de către Crețu deputatului „544” Cristina Iurișniți legat de câteva aspecte ce vizează activitatea Poliției Locale Bistrița. De acestă dată suntem de acord cu doamna Iurișniți, acesta precizând faptul că „răspunsul primit, este pe cât de interesant pe atât de hazliu”.

În fapt, doamna deputat ceruse municipalității câteva precizări legate de activitatea și funcționarea Poliției Locale Bistrița, printre care cel puțin două dintre acestea ne-au atras atenția. Este vorba de numărul angajaților care provin din structurile M.A.I. și/sau M.Ap.N., precum și de persoanele care în momentul angajării aveau membri ai familiei angajate în Primăria Bistrița.

Ovidiu Crețu răspunde, sau cel puțin semnează răspunsul (ceea ce îl face direct răspunzător) către doamna Iurișniți, printr-o minciună de zile mari! La capitolul „angajați” cu neamuri deja angajate, stiridebistrita.ro a dezvăluit deja o primă ramificație a caracatiței rubedeniilor din Poliția Locală Bistrița, ce-i drept nu avem știință (încă) dacă angajările în cauză s-au făcut în ultimii doi ani, așa cum precizează persiflantul Crețu.

Însă la capitolul angajări din rândul fostelor cadre ale M.A.I., să ne „ierte” acest Pinocchio local, dar hârtiile spun altceva! Cu alte cuvinte, îl rugăm pe mai marele urbei să ne explice ce înseamnă următoarea sintagmă, regăsită tocmai în declarația de avere a directorului general adjunct, Ovidiu Gabrian:

Citește și... Nu-i mai satură Dumnezeu: funcții, salarii și pensii! Un pensionar M.A.I. vrea șefie lângă Frandeș la Poliția Locală!

Citește și... BÂRFA MOMENTULUI: Când primarul nu-i în zonă, secretara își face de cap cu finuțul prin Poliția Locală!

Îi reamintim domnului viitor fost primar al Bistriței că acest caz nu este unul singular, vreo „scăpare”, o excepție care ar întări regula dânsului! Exemple mai sunt, iar la momentul potrivit le vom publica! De asemenea, despre subiectul Ovidiu Gabrian, al doilea om din Poliția Locală Bistrița, cel care probabil i-a înmânat lui Crețu hârtia cu răspunsurile minicinoase, veți mai citi câteva rânduri, cât de curând!

Comentarii

sebastian

22.08.2019 21:52

Atata timp cat legea nu interzice,care e problema? castiga un ban muncit. Al dracu invidios si carpanos la inima e romanu. 

Ramon

25.08.2019 09:10

Ma Sebastian ce te freacă grija?Ai si tu ceva rude pe acolo ?

Adauga comentariu