Oportunista francofonă de sorginte useristă, madame Iurișniți, comunică cu presa locală doar prin „servite”. Când e sunată de „incomozi” nu poate vorbi! Oare să-i facem o cerere pe „544”?

La capitolul oportunism politic este concurență acerbă în arealul județului Bistrița-Năsăud, dar pentru primele două locuri bătaia se dă între Cristian Niculae, viceprimar cu vise erotice de primar și deputatul USR de BN, Cristina Iurișniți, cu vise încă nedeslușite.

Despre Wannabe – Niculae prea multe nu sunt de demonstrat. Acesta oferă periodic dovezi de oportunism politic de cea mai joasă speță. Ultimele trei sunt legate de „oportunitatea” de a se poza lângă un cetățean care și-a reabilitat singur fațada unei case din centrul istoric, pretinzând că l-a ajutat, adevărul fiind total opus, apoi „oportunitatea” de a se erija în inițiatorul unei întâlniri cu diasporenii bistrițeni, idee care are la bază alte persoane, precum și „oportunitatea” de a „lua atitudine” când pe facebook au apărut imagini cu persoane care aruncă gunoi în locuri nepermise, fapt sesizat de presă aproape zilnic.

Dar nu despre oportunistul Niculae vorbim acum ci despre madame Iurișniți, o oportunistă mai... cizelată. Aceasta are o „atitudine” civică on-line folosindu-se de Legea privind accesul la informațiile publice, Legea 544/2001. Din „calitatea” dânsei de deputat, Iurișniți „interpelează” tot ce prinde cu ajutorul acestei Legi, după care postează acțiunile pe așa-zisul blog și pe facebook, materiale denumite „servite” pentru presă. Adică din fotoliul de deputat, ăla plătit din bani publici, compune mail-uri către instituții și așteaptă răspunsuri! Asta da acțiune de parlamentar! Pe teren merge doar cu suita de campanie, nicidecum prin instituțiile de unde cere diverse informații prin „544”.

Însă atunci când este contactată pentru a răspunde câtorva întrebări venite din partea unor ziariști care nu folosesc „servitele” dânsei și care au obrăzinicia de a critica din când în când activitatea deputatului, madame Iurișniți refuză dialogul și invocă concedii, deplasări sau alte motive jenante pentru a nu „pica în plasa” întrebărilor.

Deunăzi am încercat să purtăm o discuție cu madame, dar după ce ne-am prezentat frumos și elegant, apelul fiind făcut de pe un alt număr de telefon necunoscut de doamna deputat, aceasta ne-a repezit, cu accent, bineînțeles:

„Sunt în concediu, nu pot vorbi. Sunați-mă săptămâna viitoare, la revedere!”... și a închis! Nici măcar nu am apucat să-i comunicăm subiectul! Oare să-i facem o „interpelare” pe „544”? Pas du tout!... Durează 10 zile, la care mai poate solicita alte 30 de zile amânare...

Așa că o întrebăm aici pe doamna deputat, poate ne va răspunde într-un fel sau altul, probabil printr-o „servită”:

Cum vede deputatul USR de Bistrița-Năsăud căsătoriile între homosexuali/lesbiene?

Este de acord cu legiferarea căsătoriilor de acest gen?

Deputatul Iurișniți va susține o astfel de inițiativă legislativă care, se pare, ar putea veni chiar din partea colegilor săi de partid?

Citește și... Sefii USR Cluj, Catalin Salagean si George Trif, sustin homosexualii si lesbienele! Avem o poza minunata cu ei tinand steagul-simbol al comunitatii LGBT! Pacat insa ca, intrebati frontal daca sustin casatoria persoanelor de acelasi sex... se trag pe cur!

Adauga comentariu