Oficial, s-a pus temelia noii Săli Polivalente din Unirea-Wonderland: 659 piloți forați și 97 de pahare prefabricate

✅Oficial, s-a pus temelia noii Săli Polivalente, fiind montați toți cei 659 piloți forați și cele 97 de pahare prefabricate. Urmează montarea celor 97 de stâlpi de susținere, 8 dintre ei fiind deja aduși pe șantier.
👍 O lucrare de foarte bună calitate, aflată în grafic, una care va avea ecou în viitor, pentru sportul bistrițean și nu numai.
🟣Continuăm munca!

Emil Radu Moldovan - președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud

Sala Polivalentă, care conform președintelui CJ BN, Radu Moldovan, este una dintre cele mai moderne și frumoase din țară, va avea 2.675 locuri în (inclusiv tribuna retractabilă de 640 de locuri), iar pentru spectacole și concerte, după deschiderea unui perete și lărgirea sălii pentru a face loc scenei, capacitatea se va mări la 5.015 locuri (2.675 în tribune și 2.340 pe teren). De asemenea Sala va avea în componență și un hotel sportiv cu 30 de camere.

Proiectul include construirea unui corp clădire Sală Polivalentă (7.350 mp), o pistă de atletism (132.5 m lungime), un teren de handbal (exterior), un teren de tenis (exterior) și un teren de baschet (exterior). Pe lângă acestea vor fi amenajate 475 locuri de parcare auto și 10 locuri de parcare autocare. Suprafața întregului complex: 30.166 mp (3 hectare).

Valoarea contractului este de 80 milioane lei (16.8 milioane euro), iar sursa de finanțare este Guvernul României prin Compania Națională de Investiții. Durata execuției este de 20 de luni, din care 4 luni proiectare.

 

Articol electoral comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de stiridebistrita.ro, CUI mandatar financiar județean: 21200019

Adauga comentariu