Obiceiuri de nuntă de pe la Bistrița: dans în zig-zag cu mașinile pe străzile orașului! (VIDEO)

O mare nuntă a avut loc la Bistrița deunăzi, una cu transmisiuni live pe facebook, cu blocaje pe DN17 și cu dorne neautorizate ce au survolat deasupra bisericii de la Big. Dar dincolo de alai și publicitatea de pe rețelele de socializare au mai fost și alte obiceiuri... rutiere!

Opulența din ziua căsătoriei dintre doi tineri, indiferent de numele acestora, fie ei prințișori sau prințese, a depășit spațiul convențional, chiar și cel modern, adaptat cerințelor de comunicare în media online. Caravana auto ce blochează traficul a fost, până la urmă, înțeleasă de participanții la trafic și „protejată” de oamenii legii, căci a fost vorba de o bucurie în sânul unei familii.

Chiar și folosirea fără autorizații a unei drone ce filma de la înălțime fericitul eveniment parcă ar fi fost trecută cu vederea, mai puțin de jandarmii vigilenți care au sancționat operatorul de ocazie.

Însă „deliciul” internauților a fost marcat de deplasarea alaiului de la sfântul lăcaș către restaurant. Mașinile din alai, cu avariile pornite, au început un adevărat dans pe străzile din Bistrița, un zig-zag de-a lungul și de-a latul străzii Libertărții, peste linia continuă, chiar și pe pasarelă. „Dansul” a fost întrerupt pentru un moment de o autoutilitară a ISU care se deplasa la un eveniment, imaginile fiind surprinse de participanții la trafic:

L.E.: Se pare că unul dintre nași a călcat pe picioare, în dansul respectiv, pe cineva... (sursă foto: bistriteanul.ro)

sursa video: facebook/danielstefanbuhai

Comentarii

M

22.08.2019 15:21
Ce cretini!!!! Unde MAMA DRACULUI e politia cand se intampla astfel de nereguli???? Mers pe contrasens, depasiri pe pasarela si nimeni nu pateste nimic

Adauga comentariu