O trupă superbă de tineri ne invită la un party în natură: POV21 este echipa, Schullerwald – locația, Summer Party este evenimentul!

Vreți să vedeți cum se distrează tinerii frumoși ai Bistriței? POV21 ne invită la un astfel de eveniment tocmai în mijlocul naturii, în pădurea-parc Schullerwald, într-o după-amiază de sâmbătă, sperăm noi fără intemperiile cu care ne-am „obișnuit” în ultima perioadă.

Summer Party este un concept de petrecere în aer liber în care oricine este bine-venit și care va putea asista la un show organizat de tineri și cu tineri. Bineînțeles că leit-motivele vor fi muzica și dansul, cu specificația că cei care vor performa pe scenă vor fi artiști tineri locali, din Bistrița-Năsăud.

Dacă v-a fost dor de un eveniment inedit, unde muzica și distracția să fie nelipsite, aflați că echipa POV21 organizează un super party în data de 14 iulie, de la ora 17, în pădurea Schullerwald!” – așa își încep organizatorii chemarea la eveniment, fiind vorba de momente muzicale ce vor cuprinde cât mai multe genuri (popular, folk, rock, pop sau hip-hop), dans și show cu majorete, dar și alte activități care vor alunga plictiseala, cei mai mici dintre participanți vor beneficia de picturi pe față, karaoke, after-party, precum și alte mici jocuri și concursuri ce vor avea și „răsplata” participării, căci sunt deja pregătite o serie de premii.

Pentru ca toată lumea să se distreze, genurile muzicale vor fi variate! Mihai Turda va încânta publicul cu muzică populară, iar trupa Madhouse își propune să facă un show în stil rap, ca de fiecare dată. Vor fi acolo și vor concerta Diana Porca și Dan Buzan, pentru iubitorii de folk-rock, dar vor fi nelipsiți și următorii: Silviu Avram, Mădălina Marti, Antonia Jarda, Mălina Denisa Pop, Deka sau Medina Maria Dărăban” – precizează organizatorii pe pagina de facebook a evenimentului.

POV21 este un proiect inedit format din tineri elevi și studenți care gravitează în jurul unei reviste ce poartă aceeași denumire ca a proiectului în sine și care sunt „îndrăgostiți” de arta scrisului, încurajați să o facă și mai ales dornici și ambițioși.

Revista POV21 îşi promovează articolele, care pot fi interviuri, evenimente, gastronomie, beauty, etc. Suntem încurajați să progresam şi să devenim creatori de conținut profesionist şi calitativ. POV21 organizează evenimente cu scopuri caritabile şi culturale, la care se poate participa cu o singură condiție- voia bună” – ne-a precizat Raul Peterlin, unul din tinerii redactori ai POV21.

Acești tineri nu sunt la prima activitate de acest gen, mai au în spate „antecedente”, unul asemănător a avut loc nu cu mult timp în urmă la Năsăud, Star Party (foto sus), dar și Gala Comunitarium, un eveniment de gală în care sunt prezentați tineri de succes precum și poveștile acestora.

Adauga comentariu