O persoană a decedat într-un accident petrecut pe un drum forestier dintre Telciu și Parva

Un grav accident rutier a avut loc în această seară pe un drum forestier ce face lăgătura între Telciu și Parva. Este vorba de un autoturism care s-a răsturnat, în acesta aflându-se trei persoane.

Inițial, echipajele de intervenție au găsit la locul indicat trei victime, dintre care una inconștientă (blocată în autoturism) și două în afara autoturismului. A intervenit și echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD de la Detașamentul de Pompieri Bistrița.

Persoana blocată în autoturism se afla în stop cardio-respirator si au fost incepute imediat protocoalele de resuscitare. Din pacate, organismul nu a răspuns manevrelor aplicate astfel încât a fost declarat decesul la locul accidentului. Echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a preluat un minor în vederea transportului la UPU SMURD Bistrița. A treia persoană implicată în accident nu prezintă marci traumatice, refuză transportul la spital.

 

foto cu caracter ilustrativ, sursa ISU

UPDATE IPJ BN: În această după-masă, un bărbat a sesizat prin 112 faptul că, pe un drum forestier, într-o mașină de teren, se află o persoană în stare se inconștiență. La fata locului, la volanul mașinii care se afla pe un drum forestier, în locul numit "Prislop" polițiștii au identificat un bărbat de 50 de ani, din Telcișor, care, din nefericire, era decedat. Totodată, au mai identificat un minor de 10 ani care ar fi fost pasager în autoturism. În cauză urmează a fi dispusă necropsia cadavrului, pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului, iar cercetările continuă de polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud.

Adauga comentariu