O duzină de mașini pentru Rutiera și Ordinea Publică din Bistrița-Năsăud! Vezi cu arată noile autospeciale de la IPJ BN (FOTO-VIDEO)

„12 autospeciale destinate structurilor de ordine publică și rutieră au intrat de ieri, în dotarea Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud , contribuind astfel la îmbunătățirea modului în care polițiștii răspund la solicitările cetățenilor, precum și la creșterea gradului de siguranță pe care polițiștii o au la intervenții”, ne anunță IPJ BN.

În fapt, ieri, 7 iulie, Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud a recepționat cele 12 autospeciale noi Dacia Logan, mașini ce vor fi repartizate structurilor de ordine publică și rutieră din județ.

În cursul acestei săptămâni, polițiștii de la 6 posturi de poliție din județ ( Prundu Bârgăului, Teaca, Lechința, Maieru, Telciu și Feldru), Serviciului Rutier, Biroului de Ordine Publică Bistrița și Poliției Sângeorz-Băi vor primi autospecialele ce vor fi folosite în misiunile specifice.

Autospecialele fac parte din programul de înzestrare cu mijloace auto desfășurat de M.A.I. în acest an, achiziție făcută din fondurile proprii.

Comentarii

cititor

08.07.2020 12:45

Frumos ! Felicitari ! Au apus demult vremurile ,cand umblau agentii de circulatie cu porthartul in spate, pe jos si la iama nene ... 

Adauga comentariu