O bunicuță din Șieu-Măgheruș, dispărută de la domiciliu, a fost găsită decedată lângă râul Șieu, între Crainimăt și Sărățel

O familie din comuna Șieu-Măgheruș, județul Bistrița-Năsăud, care își dăduse dispărută bunica de la domiciliu în cursul zilei de ieri, 24 aprilie, a găsit femeia în vârstă de 81 de ani decedată, lângă râul Șieu.

Un anunț al familiei postat ieri, 24 aprilie, îndemna cetățenii să ofere informații în legătură cu o persoană dispărută de acasă, mai exact din localitatea Crainimăt:

„Femeia are 81 de ani și este din localitatea Crainimăt, comuna Șieu Măgheruș. Aceasta a dispărut fără urmă, ieri dimineață, de la domiciliul său. Familia a căutat-o în toată localitatea, apelând în cele din urmă la ajutorul polițiștilor. Polițiștii de la Compartimentul Urmăriri efectuează căutări pe raza localității Crainimăt. Se pare că femeia, care se numește Mărioara Czura, suferă de afecțiuni psihice. Cei care au văzut-o sunt rugați să sune la 112” – scria bistriteanul.ro.

Azi, 25 aprilie, în jurul amiezii, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud anunța o intervenție, fiind vorba de o asistență acordată unei persoane găsită lângă râul Șieu.

Vestea a vost completată de comunicatul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud:

„Astăzi, a fost sesizat prin 112 faptul ca pe marginea râului Sieu, între licalitatile Crainimat și Sărățel a fost găsit cadavrul unei femei. La fata locului, polițiștii au stabilit faptul ca este vorba despre o femeie de 81 de ani, din Crainimat, dispărută de ieri, de la domiciliu. Va fi dispusa necropsia care va stabili cu exactitate împrejurările și cauza decesului”.

Condoleanțe familiei îndurerate!

 

foto cu caracter ilustrativ

Adauga comentariu