Numărătoarea inversă a început: cel mai mare festival de rock din Bistrița s-a fixat în blokstarturi - WTF acaparează Wonderlandul în acest weekend! Vezi programul complet

Cel mai așteptat eveniment al verii pentru iubitorii de muzică rock își va deschide porțile celei de-a doua ediții vineri, 10 august, începând cu ora 16:00, în parcarea din fața pârtiei de schii din Wonderland. Vor urma trei zile de muzică și distracție în compania unor nume de referință din rockul românesc, dar și alte activități pregătite de organizatori: Way Too Far Rock Festival 2018!

Prima zi de festival, vineri, 10 august, va debuta cu Open Doors la ora 16:00, participanții intrând în atmosferă înainte de lăsarea serii. Camparea în zona de camping, socializarea în compania unei beri sau chiar o experiență inedită într-un balon cu aer cald, sunt momentele de „încălzire” înaintea show-ului propriu-zis.

Rockul live își va intra în drepturi începând cu ora 19:00 cu bistrițenii de la Iarba Fiarelor, umrând ca la fiecare gong de oră fixă să intre pe scenă altă trupă: TREES Orchestra la 8 seara, Grimus la 9, bistrițenii de la 7 Pași sunt programați pentru ora 10, Altar la 11 și un sfert, iar la 15 minute după miezul nopții ne vor saluta Celelalte Cuvinte. Orele de începere pot și vor suferi ajustări, căci e vorba de muzică rock, nu de mersul trenurilor.

Sâmbătă, 11 august, distracția continuă în aceleași condiții. Trupele programate pentru această seară sunt, în ordinea intrării pe scenă, The EMP, The Mono Jacks, Coma, Robin and Backstabbers, Punkarta -  o combinație interesantă de hip-hop și rock, iar după miezul nopții vor concerta Dan Teodorescu și a lui trupă Taxi.

Ziua de duminică, 12 august, aduce alte nume grele din rockul românesc, bistrițenii având la dispoziție prestațiile celor de la Riot Monk, Days of Confusion, Byron, precum și „clasicii” îndrăgiți de la Omul cu Șobolani, Vița de Vie și Ethernus -  o trupă băimăreancă de symphonic power metal. Musai de meționat faptul că festivalul va fi prezentat de un nume greu din industria rock românească, celebrul Cristian Hrubaru de la Rock FM fiind amfitrionul WTF 2018!

Accesul în locație se poate face inclusiv via autobuz, căci Trasmixt-ul va opera pe perioada festivalului cu o linie de transport public dedicată, în fiecare zi începând cu orele 17:00, pe traseul Kaufland (Independenței) – Big – Poșta Veche – Trezorerie – Blvd. 1 Decembrie – Spitalul Județean – Infoel – Hotel Diana – Unirea – Pârtia Cocoș și retur, până la terminarea fiecărei seri. Prețul unei călătorii pe această rută va fi de 2 lei.

Pe parcursul festivalului, organizatorii, Veronica și Mihail Petruț, vor anunța și nume importante ce vor concerta în cea de-a treia ediție a Way Too Far (WTF) Rock Festival din 2019, fiind vorba inclusiv de o trupă de renume internațional care va susține în 2019 un turneu, Bistrița fiind prinsă în discuții.

Prețul unui bilet la WTF este de 50 de lei pentro o zi și 90 de lei abonament pentru toate cele trei zile de festival. Acestea se pot procura de la Cafeneaua Cosro, Brikada, Plan B, Casa Ema și Copacul de Cafea, dar și de pe iabilet.ro, ambilet.ro. Copiii sub 10 ani au intrarea liberă.

Adauga comentariu